Moderator: G0 Karcio
No cudo jest trzeba przyznać. Generalnie wszystko jest lalka ale jednej rzeczy jak już jest taki głęboki czarny połysk... Dokładki zdesi w kolor dopełniły by głębokość czerni...pelton1985 pisze:uwierz mi, że nie jest to szczyt wypucowania tego auta, był tylko umyty a nie wywoskowany własnoręcznie, za kilka dni biorę się za polerkę lakieru po zimie
Jeśli Ci zależy... Mi się podobają zwyczajne dokładki również... A największy pener jest wtedy, kiedy przy hamowaniu szlifujesz dokładką o asfaltpelton1985 pisze:steniu4, no to będzie trzeba zamówić dokładkę V6i pobawić się puchą
I dlatego nie zmieniam dokładki ani na anniversary ani na V6... Na ciemnym kolorze rys nie widać tak szybko jak na srebrnympelton1985 pisze:mi po tej zimie już nic humoru nie popsuje,urwaną dokładkę zbierałem w tym roku z 5 razy :green_fuck: :green_fuck:
rozumiem, że to wyzwanie a zakład jest o moje lub Twoje kołapezet666 pisze:Do zobaczyska na kresce
jak będę miał to pokażę, ogólnie wiem, że nie było bardzo dużo cięcia i rzeźbyfasd pisze:jak masz to pokaz zdjecia bez zderzaka
fasd pisze:no i co tam po strojeniu
oczywiście, że się pochwale, ogólnie plan jest taki aby było przyjemnie ale przede wszystkim bezpieczniefasd pisze:chwal sie jak tam po strojeniu wyglada
jest taki podły plan ale nie wiem jak to będzie, są szanse, że się pojawięfasd pisze:mam nadzieje ze na vwmanii bedziesz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 112 gości