[mk3] radio gamma IV DSP i zmieniarka Panasonic DP-88N
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
[mk3] radio gamma IV DSP i zmieniarka Panasonic DP-88N
mam pytanie :0 czy znalazła by się osoba która ma taki zestaw w swoim golfie ?:P albo osoba która potrafiłaby to podłączyć? najlepiej z okolic Częstochowy . albo jakiś schemat , bo ja już nie daję z tym rady :p
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921
WSZYSTKO jest na forum jak nie czujesz sie na siłąch to podrukuj i podjedz do najblizszego car audio. pare zloty lzejszy ale bedziesz mial dzialające. jak bedziesz sam na chybił trafił sie szarpał to najwyzej popalisz.
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
- morfeusz86r
- Forum Master
w tej zmieniarce jest wejście mini ISo a radio ma ISO więc nie jest plug&play trochę szukałem na forum i nie znalazłem takiego zestawienia...a ja też mam ori kabel pod ori zmieniarkę bo miałem tylko mi padła
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921