MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
KonradzikIV, działam w tym kierunku. Springi -40 weitec są planowane. Chyba, że używany gwint w dobrych pieniądzach znajdę, tylko nie wiem czy warto, bo i tak nie zaglebie więcej niż te 40 mm, bo u stenia jest jak dla mnie idealnie
Ostatnio zmieniony wt kwie 20, 2010 18:05 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
ale gwint to nie tylko obniżanie na maxa - poza tym jakbym miał jeździć na springach i zwykłych amorach i codziennie się wkur!@#$% na ponton to dziękuje :]KonradzikIV, działam w tym kierunku. Springi -40 weitec są planowane. Chyba, że używany gwint w dobrych pieniądzach znajdę, tylko nie wiem czy warto, bo i tak nie zaglebie więcej niż te 40 mm, bo u stenia jest jak dla mnie idealnie
W sumie też prawda, a znowu kupować kompletny kit to szkoda kasy, bo zawsze lepiej mieć jeszcze tą regulację. Muszę dokładnie pomyśleć, więc pewnie wpadną używane springi i zacznę szukać jakiegoś gwintu.
Ostatnio zmieniony wt kwie 20, 2010 18:43 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.
Jest, jest - sam rozglądam się za gwintem do siebie i do Varianta jest inny niż HB..truckman pisze:Chyba, że nie ma różnicy w gwintach
www.PETROV.pl - NOWE CZĘŚCI SAMOCHODOWE !!
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
Ja się przymierzam do tego:
http://www.allegro.pl/item974548511_zaw ... riant.html
Gadałem z Mapetem, mały upust zrobi a poza tym odliczę vacik i będzie około 700zł za nówkę
http://www.allegro.pl/item974548511_zaw ... riant.html
Gadałem z Mapetem, mały upust zrobi a poza tym odliczę vacik i będzie około 700zł za nówkę
www.PETROV.pl - NOWE CZĘŚCI SAMOCHODOWE !!
Ładny Variancik brakuje właśnie tylko gleby
Co do gwintu to MTS'a chwalą... ja mam świetny gwint i jestem mega z niego zadowolony, miałem zwykły kit w MK3 i było kiepsko w porównaniu do gwintu niestety nie wiem co to za firma :/ bo zdjęty został z MK4 przywiezionego z niemiec i nie ma na nim oznaczeń firmy.
Co do gwintu to MTS'a chwalą... ja mam świetny gwint i jestem mega z niego zadowolony, miałem zwykły kit w MK3 i było kiepsko w porównaniu do gwintu niestety nie wiem co to za firma :/ bo zdjęty został z MK4 przywiezionego z niemiec i nie ma na nim oznaczeń firmy.
Czytam, że one są dość miękkie, czyli fajnie, ale z przodu wystają mi koła i może być lipa...
Faktycznie chyba nie ma co się pakować w sprężyny, zwłaszcza, że amory już mi dobijają
Faktycznie chyba nie ma co się pakować w sprężyny, zwłaszcza, że amory już mi dobijają
Ostatnio zmieniony wt kwie 20, 2010 21:12 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.