u mnie jest jedynie kontrolka otwartej klapy...kontrolki otrwartych drzwi brak..truckman pisze:Adamskibyd, konkrolka drzwi czy tam klapy to ta sama
kontrolki pasów tez brak
Moderator: G0 Karcio
u mnie jest jedynie kontrolka otwartej klapy...kontrolki otrwartych drzwi brak..truckman pisze:Adamskibyd, konkrolka drzwi czy tam klapy to ta sama
O to dla mnie nowośćPaluch_wroc pisze:u mnie jest jedynie kontrolka otwartej klapy...kontrolki otrwartych drzwi brak..
110 to też niby nie mało, ale bez rewelkiW_I_T_E_K pisze:Nie no nie przesadzaj , nie jest tak źle 101 koni to nie jakieś tam 60.
tutaj jest link do tematu:truckman pisze:Paluch_wroc napisał/a:
u mnie jest jedynie kontrolka otwartej klapy...kontrolki otrwartych drzwi brak..
O to dla mnie nowość
"koni nie moze byc nigdy za duzo...moze byc ich tylko za mało"truckman pisze:W_I_T_E_K napisał/a:
Nie no nie przesadzaj , nie jest tak źle 101 koni to nie jakieś tam 60.
110 to też niby nie mało, ale bez rewelki
linijki sa dwie..pod spodem jest wyswietlacz od 1/2 FISaPaluch_wroc pisze:Paluch_wroc, dziwne masz te zegary, na 3 linijki...
u mnie sa 2 linijki i 3 kolumny..a pod spodem 1/2 FIStruckman pisze:Ja mam normalnie 4 kolumny i pod spodem 1/2 fisa.
Ja mam u siebie 205/45 co napewno troszke ladniej wyglada, a przeklamanie licznika jest na moja korzysc, tzn. przy wskazaniu licznika 100km/h tak naprawde jest okolo 98km/h takze maly zapasik przed radarami . Akurat nie jezdzilem na 225 takze nie chce sklamac, ale mysle, ze nie powinno byc zle. Tu fotki moich kol z naciagnietymi oponkami Pirelli Eufori@ w rozmiarze 205/45/17 na feldze 17/8". Felgi na zdjeciu jeszcze bez dekielkow i kapsli, ktore juz sa i czekaja w domku.W_I_T_E_K pisze:205/50 ewentualnie 215/45 ale 225/45 do 1,6 to trochę za dużo , można by jeszcze 205/45 wcisnąć ale wtedy troszke licznik przekłamuje.
Moja seria tez jest zdrowiutka i chodzi jak przyslowiowa "zyleta" . Ostatnim czasem sporo najezdzilem sie w poszukiwaniu autka dla mamy i testowalem wiele autek z sinikami, ktore powinny byc nawet zwawsze niz moj, a okazywaly sie totalnymi mulami. Tak np. POLO 6N2 z silnkiem w limitowanej wersji 1.4 101KM wcale nie robilo szalu (a bude ma lzejsza niz MK4), albo na marginesie POLO 9N z 1.2 to juz totalna porazka, poniewaz chodzi jak Ciqecento 700 .W_I_T_E_K pisze:Nie wiem jak wasze ale mój ładnie lata.
Z tym to juz nawet sam nie wiem? Zglupialem bo juz jestem bez autka 2 tygodnie i nie pamietam .truckman pisze:sagano88, powiedz mi, masz u siebie czujnik otwarcia drzwi lub np klapy bagażnika?:
Przecież to miał raczej każdy
Lakiernik pomalu konczy robote, ale autko odbiore dopiero po niedzieli ze wzgledu na uczelnie w weekend.truckman pisze:Jak tam lakiernik?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 36 gości