bdb turbina, pakuje teraz taką do PoloTAZ pisze:garretta T28/T3 z skylinea, turbo jest na kulkach
MK2 GTi 1.8T, GTG SQUAD 247KM/292nm koniec projektu :)
Moderator: G0 Karcio
Pewnie masz turbo od tego samego sprzedawcy, który ciągle targa nissany na graty z UK
Masz tu namiar na firmę od rurek, kolanek i redukcji, jak potrzebujesz technologię spawania i jakie druty to pw.
http://www.swistak.pl/a7869510,Kolano-N ... ary-.html#
Masz tu namiar na firmę od rurek, kolanek i redukcji, jak potrzebujesz technologię spawania i jakie druty to pw.
http://www.swistak.pl/a7869510,Kolano-N ... ary-.html#
- smokatsu84
- Użytkownik
- Kontakt:
dobry produkt efekty widać ale trzeba przygotować powierzchnie pod to zeby była gładziutka Coś ala przejechanie glinką. Bo inaczej cieżko dotrzeć na aucie a i efekt o wiele gorszy.smokatsu84 pisze:TAZ a używałeś tego Meguiar's NXT Generation Tech Wax 2.0 zamiast tych dwóch czerwonych butelek od Megsa ? Sam teraz mam zamiar kupić kilka kosmetyków i zastanawiam się jaka jest różnica między tymi produktami ? Swirl X na bank kupuje
Ja mam w zestawie szampon. Dobry szampon warto mieć żeby po dwóch myciach nie zmył warstwy wosku
- smokatsu84
- Użytkownik
- Kontakt:
A ta glinka od Megsa na ile starczy ? Taki jeden batonik 50g ? Czytałem o tej glince i faktycznie będę musiał dodać to do koszyka chyba. TAZ sorry za lekki OTGwiazdor
Ostatnio zmieniony czw kwie 22, 2010 16:36 przez smokatsu84, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
- sekator87
- gr. świętokrzyska
- Kontakt:
a czemu nie pochwalisz się nowym hamulcowaniem ? Podpatrzonym u mnie Hehehe
Mój prawie GTI
/\ 22 str. Moja rajdówka - szukam sponsora /\
Komputerowa Diagnostyka VAG. Starachowice i okolice.
/\ 22 str. Moja rajdówka - szukam sponsora /\
Komputerowa Diagnostyka VAG. Starachowice i okolice.
Tarcze ATM mikoda 280mm na przodzie, klocki bosch i zmieniony rozstaw śrub na 5X100mm. Dodam, że zwrotnice mają sworznie skręcane od boku, a nie od góry. Wahacze zostały z MK2 i nie ma w heblach żadnej rzeźby i rzeźnictwa, które może mnie zabić. Jedno małe foto na obecnych kółkach, które już za kilka dni zmieniają właściciela
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us