tania naprawa progu (foto)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- lukiskwuki
- Użytkownik
tania naprawa progu (foto)
chłopaki mam mały problem otórz próg w mojej golfince wymaga lekkiej renowacji...chodzi o to ze niedługo zbliza mi sie przeglad i nie chce zeby były problemy ......problem jest taki ze na 40cm odcinku prog od spodu sie posypał nie jest połączony z podwoziem ...wiem ze najlepsza metoda jest wyciac ten kawałek do zrowej blachy i wspawac tam swiezą jednak moj golf nie ma byc ze mna wiecznie i nie opłaca mi sie robic progu za 200zł tym bardziej ze nie mam na to kasy ..wiec pytanie do was jak mozna doraznie pozbyc sie tego problemu moze macie jakies sposoby z własnego doswiadczenia ...prosze tylko abyscie nie pisali ze nie ma sensu robic nic na teraz bo potem i tak wylezie (ja to wiem ) ale musze tak zrobic
mam pare fotek
mam pare fotek
Ostatnio zmieniony pt kwie 23, 2010 20:30 przez lukiskwuki, łącznie zmieniany 1 raz.
[img]http://images40.fotosik.pl/279/144bed300257a022med.jpg[/img]
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Jak chcesz to zamaskować polecam nakładki na progi były one montowane w golfach gti ja u siebie miałem podobny problem kupiłem takie nakładki razem z sierpami na szrocie za 30 zł A jak nie to cos takiego http://allegro.pl/item988561031_novol_z ... tanio.html
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- lukiskwuki
- Użytkownik
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- lukiskwuki
- Użytkownik
no tez myslalem nad pianka ale czy mi tego nie wypchnie i bedzie wogole kibel...?? bo ten kawałek bym zapsikał pianka pociagnoł szpachla i jakos by sie potrzymalo jeszcze...kiedys chya był robiony ten prog moze uderzony albo cos bo z drugiej strony nic nie gnije
- bullas
- Turbo Thinking
- Kontakt:
rozepchać raczej nie powinno nie pchaj ile wejdzie tylko z umiarem a nadmiar sam wypłynie.
taniej się nie da, a na pewno trochę wytrzyma
a może warto wymienić ten prug jak tylko tam gnije
taniej się nie da, a na pewno trochę wytrzyma
a może warto wymienić ten prug jak tylko tam gnije
Ostatnio zmieniony pt kwie 23, 2010 22:26 przez bullas, łącznie zmieniany 1 raz.
- mateuszabf
- Mały gagatek
- Kontakt:
- lukiskwuki
- Użytkownik
no o to wąłsnie mi chodzi ..a ten nieszczesny kawałek sie posypał i nie wiem czy na przegladzie mi sie nie dowala chociaz az tak zle nie wyglada ....a czy szpachlowka trzyma sie do pianki ??..i nie wiem czy mam cału ten prog wypełnic pianka?? i czy zrobic przegrodke zeby nie leciało do zdrowej czesci?? i jaki ten preparat do zabezpieczenia??
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
mateuszabf, u góry, jak zakłądasz nowy temat, masz w takich czerwonych ramkach zaznaczone prefix i podprefix - musisz wybrać coś. Np. mkII wnętrze - czyli golf 2 wnętrze - chodzi o to, żeby było wiadomo, czego dany temat się tyczy.
- naprawa, odnowa i budowa od podstaw wiązek elektrycznych (także clean look);
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
- Marcin TDI
- -Diesel Power-
- Kontakt:
lukiskwuki,
szpachla trzyma sie wszystkiego. ale lepiej by bylo powycinac te pognite elementy i nawet z blachy 2mm wyciac pasek na miare progu podoginac go mniej wiecej zeby nabral ksztalt probgu podjechac do kogos kto ma spawarke i wstawic. pozniej zakonserwowac antykorozja i pomalowac farba. ale mozesz isc na latwizne i bawic sie pianka
szpachla trzyma sie wszystkiego. ale lepiej by bylo powycinac te pognite elementy i nawet z blachy 2mm wyciac pasek na miare progu podoginac go mniej wiecej zeby nabral ksztalt probgu podjechac do kogos kto ma spawarke i wstawic. pozniej zakonserwowac antykorozja i pomalowac farba. ale mozesz isc na latwizne i bawic sie pianka
MK4 Variant viewtopic.php?f=89&t=562077" onclick="window.open(this.href);return false;