Poprzedni właściciel stwierdził, ze trzeba umyć samochód i zamiast użyć karcher`a to normalnie ze szlaufa wodą dałhenio8 pisze:Armin88 HAHAHA fajne żarty. Auto nie na 99%, ale 100000% NIE JEST po żadnej powodzi. Ten pomysł możecie sobie odpuścić jeśli ktoś ma inny to proszę bardzo.
Otwory w podłodze- Mk3.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Młoda
- KS KathStyle
- Auto: Czarna Wdowa <3
Squad Nocne Mary Enigmatycznie... "(...) Jeśli niebo - to siódme, jeśli piekło -to samo dno. Żadnych półśrodków(...)"
-
- Użytkownik
- Kontakt:
sory ale ty jest naiwny, co masz to wszystko na 10000% jest dobre oryginalne a skad to wiesz ? co dostalem ten samochod nowy jezdzisz od nowosci ? raczej w to nie wierze...henio8 pisze:Armin88 HAHAHA fajne żarty. Auto nie na 99%, ale 100000% NIE JEST po żadnej powodzi. Ten pomysł możecie sobie odpuścić jeśli ktoś ma inny to proszę bardzo.
Mowisz ze twoj samochod taki idealny i co mial juz rdze przy korku ? ja mam tez z 95 i jakos rdzy tam nie widze ;] wiec sorki ale nie chwal sie tak bo i tak masz 15letnią "kupę" i tak... Nawet fotek dobrych nie mozesz pokazac od roku czasu ani tutaj ani na golf3.pl
Ostatnio zmieniony sob maja 01, 2010 11:58 przez K@mil_mk3, łącznie zmieniany 2 razy.
"Miałem kiedyś ja malucha lecz przesiadlem z niego sie... teraz Golfiem 3 śmigam"
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Tomek, tematy na poziomie szkoly podstawowej -6letniej sa nudne
Zauwazylem ze nawet jak jest jakis normalny temat to wszyscy robia sobie zwałe x) ale kto sobie łatkę przypnie to pozniej z taka musi chodzić x)
Zauwazylem ze nawet jak jest jakis normalny temat to wszyscy robia sobie zwałe x) ale kto sobie łatkę przypnie to pozniej z taka musi chodzić x)
Ostatnio zmieniony sob maja 01, 2010 11:59 przez K@mil_mk3, łącznie zmieniany 1 raz.
"Miałem kiedyś ja malucha lecz przesiadlem z niego sie... teraz Golfiem 3 śmigam"
Właśnie dlatego że jest taki super hiper idealny stan jest podejrzane.henio8 pisze:Armin88 HAHAHA fajne żarty. Auto nie na 99%, ale 100000% NIE JEST po żadnej powodzi. Ten pomysł możecie sobie odpuścić jeśli ktoś ma inny to proszę bardzo.
takie otwory wierci się niekiedy w przypadku kiedy auto było po poważnym dzwonie i było ciągnięte na ramie żeby nie jeździło bokiem. Taka wsiowa metoda na przerobienie byle przystanku na hiper ekstra utrzymaną fure
[ Dodano: 01 Maj 2010 12:14 ]
Wegiel pisze:chyba czeka cie wymiana calego podwozia w serwisie bo tylko tam mozesz dostac takie cos
nie ma, wycofali w 2004
Podpis uległ awarii spróbuj później :)
Podpis uzyskał aprobatę YGD i może być umieszczany.
Podpis uzyskał aprobatę YGD i może być umieszczany.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
henio8 pisze:Armin88 podłoge mam w idealnym stanie
henio8 pisze: 90% użytkowników mk3 by chciało taką mieć.
Nie wytrzymalem i troszke rozjasniłem fotkehenio8 pisze:Jedna dziura była przy korku i jest załatwiona, oprócz tego IDEALNY stan, zero rdzy,
Super stan masz dobry zart
Ostatnio zmieniony sob maja 01, 2010 12:19 przez K@mil_mk3, łącznie zmieniany 2 razy.
- morfeusz86r
- Forum Master
potwierdzammate64 pisze:takie otwory wierci się niekiedy w przypadku kiedy auto było po poważnym dzwonie i było ciągnięte na ramie żeby nie jeździło bokiem. Taka wsiowa metoda na przerobienie byle przystanku na hiper ekstra utrzymaną fure
Ostatnio zmieniony sob maja 01, 2010 12:52 przez morfeusz86r, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam też taki otwór, dokładnie w tym samym miejscu. W tych okolicach jest podwójna podłoga, można to zobaczyć po wyciągnięciu korków od góry. Widocznie ma to służyć schodzeniu wody. Po zdjęciu dywaników widać 3 lub 4 korki gumowe z czego prześwit na glebę ma tylko jeden. Ostatnio wybebeszałem auto aby wysuszyć.
do konserwacji w mk3 są doże zaślepione otwory gumami przy zgrzewie progu
a to wygląda jakby coś się wbiło w podłogę i zagięło rant otworu do środka
otwory konserwacyjne tak nie wyglądają wiem bo konserwowałem
a to wygląda jakby coś się wbiło w podłogę i zagięło rant otworu do środka
otwory konserwacyjne tak nie wyglądają wiem bo konserwowałem
był golf3 ABD 1,4 60km
był golf3 AFT 1,6 101km
było punto gt 1,4 136km
jest ford focus 2.0 131km
jest BMW 330Ci 231Km
ale na pewno będzie kiedyś jeszcze VW bo VW to jak dobry sex którego nigdy za wiele :-0
był golf3 AFT 1,6 101km
było punto gt 1,4 136km
jest ford focus 2.0 131km
jest BMW 330Ci 231Km
ale na pewno będzie kiedyś jeszcze VW bo VW to jak dobry sex którego nigdy za wiele :-0
No właśnie, zdaje się, że w wielu mk3 tak jest, dostałem też wiadomość prywatną, od innego użytkownika, że on też tak ma. Sprawa jest jasna, to są otwory robione w fabryce- przy nowości. Nie wiem tylko do końca po co służą, skąd ta woda ma niby schodzić?jhosef pisze:Mam też taki otwór, dokładnie w tym samym miejscu. W tych okolicach jest podwójna podłoga, można to zobaczyć po wyciągnięciu korków od góry. Widocznie ma to służyć schodzeniu wody. Po zdjęciu dywaników widać 3 lub 4 korki gumowe z czego prześwit na glebę ma tylko jeden. Ostatnio wybebeszałem auto aby wysuszyć.
A już się zaczęły głupie teorie- powódź , dzwon Przynajmniej miałem ubaw bo i tak wiedziałem, że moje auto nie jest ani po dzwonie, ani po powodzi, a otwory są w dokładnie symetrycznych miejscach (sprawdzałem nawet odległość od korka cyrklem)- jest to zrobione w fabryce.
A to co widzicie na tym zdjęciu to część progu, która ma nieco rdzy, w innych częściach jej nie ma, tylko na początku progu. Rdzy tej nie widać z zewnątrz, trzeba się schylić lub przez lustro patrzeć, ale to i tak będzie w najbliższym czasie robione. I do tego rdza jest tylko na tej dolnej listewce!!!!! TO NIE JEST RDZA TO BRĄZOWE NA BARANKU! co widzicie na tym zdjęciu, to jest piasek (błoto)- sprawdzałem to bo rzeczywiście jak rdza wygląda.
VW Golf, CL, wersja specjalna "Europe", 1995r., 1.6 AEA, benzynowy.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
henio8 pisze:A to co widzicie na tym zdjęciu to część progu, która ma nieco rdzy
rotfl: jestes idolem mlodziezyhenio8 pisze:TO NIE JEST RDZA TO BRĄZOWE NA BARANKU! co widzicie na tym zdjęciu, to jest piasek (błoto)- sprawdzałem to bo rzeczywiście jak rdza wygląda.
a Majkel zyje :