![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Zakupiłem polerkę i mam takie filce:
![Obrazek](http://img717.imageshack.us/img717/7652/img0292lv.th.jpg)
Gąbka i dwa takie puchate, jakby wata
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Mam pastę lekkościerną Sonax oraz Auto politurę. Którego filcu jak używać?
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Gdzie tu widzisz filce ?inozbik pisze:
Zakupiłem polerkę i mam takie filce:
[url=http://img717.imageshack.us/img717/7652 ... 2lv.th.jpg]Obrazek[/URL]
Ja mam Kinzo, fakt że nie długo bo dopiero miesiąc ale trochę już polerowałem i jestem zadowolony z niej, wcześniej polerowałem polerką Einhell 1100W (polerka była kolegi który jest lakiernikiem, jemu do pracy spokojnie wystarczała i mi do zabawy też) Kinzo ma 1400W ale między nimi nie zauważyłem podczas pracy jakiejś różnicy i ta i ta spokojnie wystarczy. Przy zakupie też zastanawiałem się pomiędzy eurotec, a tą kinzo. Ostatecznie poczytałem trochę i wybrałem kinzo ponieważ ma gwarancję "door-to-door", coś padnie dzwonisz do kuriera podajesz taki numer który tam jest na gwarancji i umawiasz się na odbiór przez niego polerki i nic za to nie płacisz. Polerkę brałem właśnie u tego sprzedawcy do którego podałeś link, zero problemów.ironderek pisze:A pomiedzy ta Polerka Kinzo , a ta Polerka Eurotec ktora radzicie mi kupic? Obie wygladaja podobnie. Pierwsza niby ma faktyczne 1400W i regulacje obrotow w zakresie 0-3000obr/min plus diodowy wskaznik zuzycia szczotek, druga zas napisane jest ze ma 2450W, ale z tego co czytam na tym forum to faktycznie ma tylko okolo 1000W i zakres obrotow od 600-3000obr/min. Reszta wyglada tak samo. Ktora bardziej solidniejsza i ktora radzicie wybrac?
Glinka , oczyszcza lakier z brudówsr99 pisze:Wie ktoś co to dokładnie jest z czego wykonane i do czego służy ?
to sie nazywa glinkasr99 pisze:Wie ktoś co to dokładnie jest z czego wykonane i do czego służy ?
może byćDani90 pisze:Jaką glinkę polecacie?? czy któraś z tych dwóch może być??
Może jest za słabainozbik pisze:Pastę lekkościerną Sonax
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości