MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
mrcoffee, dzięki Takie posty motywują do działania
EDYCJA:
Sobota miała przynieść lampki w 100% ukończone, niestety nie udało mi się zdobyć w rozsądnych pieniądzach odbłyśnika, no ale chciałem chociaż ramki zrobić... Było fajnie, ale piesek postanowił sprawdzić czy to się je... Niestety na poczekaniu nic z tym nie zrobię, więc złożyłem bez uszczelnienia lampy tak jak są z nadzieją, że steniu będzie jeszcze miał lampę od kierowcy to chociaż jedną lampę w przyszłym tygodniu będę miał w 100% gotową
Grzybki przy okazji są czarne:
Jednak głównym elementem weekendu miało być zrobienie czegoś z tym:
No to po wielu nerwach i kilku godzinnym poślizgu( myślałem, że lampki do 12`tej załatwię) poszła w końcu wykończeniówka szpachlą:
EDYCJA:
Sobota miała przynieść lampki w 100% ukończone, niestety nie udało mi się zdobyć w rozsądnych pieniądzach odbłyśnika, no ale chciałem chociaż ramki zrobić... Było fajnie, ale piesek postanowił sprawdzić czy to się je... Niestety na poczekaniu nic z tym nie zrobię, więc złożyłem bez uszczelnienia lampy tak jak są z nadzieją, że steniu będzie jeszcze miał lampę od kierowcy to chociaż jedną lampę w przyszłym tygodniu będę miał w 100% gotową
Grzybki przy okazji są czarne:
Jednak głównym elementem weekendu miało być zrobienie czegoś z tym:
No to po wielu nerwach i kilku godzinnym poślizgu( myślałem, że lampki do 12`tej załatwię) poszła w końcu wykończeniówka szpachlą:
Już pasuje, był źle docięty zderzak i nie zatrzaskiwały się zaczepy. Teraz siedzi twardo, dla pewności jeszcze troszkę silikonu dostała, bo w sumie i tak się jej nie ściąga.Frykas pisze:listwa nie pasuje Ci na koncach w zderzak ??
Przy okazji nałożę porządnie folie na obrysy.
Zastanawiam się tylko czy to malować teraz czy po, mam nadzieję ostatnim, zdjęciu zderzaka i założeniu obwódek lamp...
Ostatnio zmieniony sob maja 01, 2010 20:24 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.
W sumie teraz jest lepiej, bo listwa nie odstaje Zaraz idę trochę zeszlifować szpachlę, zrobię mały objazd i nałożę nową warstwę szpachli, którą obrobię już ręcznie i zapodkładuję zderzeakszczep pisze:dobrze to wszystko wygląda
Teraz najważniejszy cel to jak najszybciej skręcić z jakiegoś szrotu lampę pasażera i obwódkę dla kierowcy i front będzie cacy ( oczywiście po malowaniu )
Wiadomo blacha jak u frykasa, WON!
Ostatnio zmieniony sob maja 01, 2010 20:36 przez truckman, łącznie zmieniany 2 razy.