A woogle to zastanawiam się skąd da takich niektórych ...... Jak mówisz im, że otwory są z innego powodu niż dzwon czy powódź to dalej wspominają o dzwonie czy powodzi... Dopiero jak zobaczyli, że inne Mk3 też tak mają to przestali. Teraz kolejni ..... o tej rdzy.... Mówię wam, że zardzewiała jest tylko dolna listewka progu i to z przodu tylko, na baranku nie ma rdzy, na tym zdjęciu rdza jest tylko na tej listewce, wyżej jest błoto czy tam piasek, wiem bo sam to sprawdzałem. Rdza jest też trochę na baranku, ale na błotniku. W każdym przypadku jest niewidoczna jak się patrzy na auto z zewnątrz, trzeba się schylić lub przez lustro patrzeć. Będzie to naprawiane za kilka dni.
Mój samochód pokazywałem i był wiele dni umieszczony na tym forum i na golf3, ale potem usunąłem zdjęcia bo nie zależy mi na umieszczaniu jego zdjęć, nie zależy mi na tym teraz. Właściwie to zależy mi tylko na pozyskiwaniu informacji i też w zamian umieszczam różne informacje dla innych. Właściwie to tylko z tych dwóch powodów jestem na forum, ale jak mnie ktoś sprowokuje to czasem powiem coś ponadto.
[ Dodano: 02 Maj 2010 09:46 ]
bastek016.... przecież mówiłem już wiele razy, że auto było sprawdzane na lakierni i przez mechanika. Zresztą to "czuć", że samochód jest bezwypadkowy.
Ma też wszystkie naklejki oryginalne wersji a jest ich 3- na pasie tylnym i na tylnych słupkach. Mój samochód nie jest ani po dzwonie, ani po powodzi, ani po żadnych tego typu przygodach. I jest to pewne, tu nie ma się nad czymkolwiek zastanawiać.
[ Dodano: 02 Maj 2010 09:52 ]
bastek016 ja się nie napinam. Mówię prawdę poprostu, fura jest w bardzo dobrym stanie patrząc na inne Mk3, a jak ją kupiłem 4 lata temu z Niemiec to była w MEGA SUPER STANIE, jak z fabryki by wyjechała.
Ostatnio zmieniony ndz maja 02, 2010 09:55 przez
henio8, łącznie zmieniany 6 razy.
VW Golf, CL, wersja specjalna "Europe", 1995r., 1.6 AEA, benzynowy.