[GOLF MK4] USA OEM+ by lolo.../ PROJEKT ZAKOŃCZONY
Moderator: G0 Karcio
- kris-krzysztof
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Oczywiscie że ma Ozdobną funkcjePaluch_wroc pisze:czy ma jakas funkcje?
Coś ty. Tam jest tyle miejsca żeby 3 takie anteny wsadził. Owinąłem ją w folie bąbelkową i ładnie przymocowałem żeby sie nie tłukła...Shmatan pisze:a że nie wystaje, nie wybulwia się nigdzie? pomysł troszke absudalny, ale skoro działa
Witam kolego zdjęcia twojego tyłu z rok temu były inspiracją do kupienia tych czerwonych lamp diodowych tylnych, teraz też wymieniam na US'y Mam pytanie czym się różni ten tylny zderzak US od oryginalnego , jest szerszy czy jak ? pozdrawiam golfik piękny
Moje BYŁE mk4:viewtopic.php?t=326999
Moje aktualne SLK 200 viewtopic.php?f=169&t=492094&p=5904624#p5904624
Moje aktualne SLK 200 viewtopic.php?f=169&t=492094&p=5904624#p5904624
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
No przede wszystkim wnęka, ale też jest bardziej "napompowany" - tzn. auto jest dłuższe jakies 2cm.castillo20 pisze:Witam kolego zdjęcia twojego tyłu z rok temu były inspiracją do kupienia tych czerwonych lamp diodowych tylnych, teraz też wymieniam na US'y Mam pytanie czym się różni ten tylny zderzak US od oryginalnego , jest szerszy czy jak ? pozdrawiam golfik piękny
lolo_golf, jak Ci się na tych springach jeździło? ile poszedł w dół w stosunku do serii, ale nie katalogowo, a faktycznie? ew. może miałbyś kiedyś chwilke żeby porównać z moim przez założeniem gwintu? mam amory do zmiany, i zastanawiam się nad kitem - jakbyś nie miał innego kupca, to mógłbym od Ciebie wziąść springi, i dokupić jedynie sportowy amor
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Oki nie ma problemu. Chyba faktycznie obniżają 30mm - nie mierzyłem, ale jest okej.Shmatan pisze:lolo_golf, jak Ci się na tych springach jeździło? ile poszedł w dół w stosunku do serii, ale nie katalogowo, a faktycznie? ew. może miałbyś kiedyś chwilke żeby porównać z moim przez założeniem gwintu? mam amory do zmiany, i zastanawiam się nad kitem - jakbyś nie miał innego kupca, to mógłbym od Ciebie wziąść springi, i dokupić jedynie sportowy amor
Jezdzi sie bardzo fajnie, nie zmieniałbym ale chce opuścić jeszcze z 2cm bo na tych kolach to nie wygląda...
Felgi 18/8J. ET 35 z tym że z tylu dystans na 10mm( nie ma na foto). A opony 225/40/18nwnorbert pisze:jakiej szeroosci sa te felgi? i jaka masz na nich oponke??:
Ostatnio zmieniony pt maja 21, 2010 11:33 przez lolo_golf, łącznie zmieniany 1 raz.
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
daj znac jak dziala ten Meguiarslolo_golf pisze:Dzis przyszły nabłyszczacze bo juz kilku znajomych kupilo i chwali ze hoho
______LET's GOLF______
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
No dzisiaj wypróbowałem nowe woski...Paluch_wroc pisze:daj znac jak dziala ten Meguiarslolo_golf pisze:Dzis przyszły nabłyszczacze bo juz kilku znajomych kupilo i chwali ze hoho
Powiem tyle, może środek i dobry ale szału nie robi. Na pewno nie za taką kase.
Może wynika to z tego że moje auto jest zawsze czyste i nie dopuszczam stanu "zapuszczenia" i teraz nie widze różnicy ale na pewno drugi raz nie kupie Meguiars.
Żólta formuła którą zawsze kupuje za 20zł robi taki sam efekt...
Fotka robiona telem dzisiaj: