..:VoyteQ:.. pisze:hehe u nas na rozpoczęciu sezonu była fajna akcja
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
podjeżdża jeden z "waszych" w służbowym (dodam, że było to dzień po katastrofie w Smoleńsku) i z tekstem "co to za zbiegowisko, co się tutaj dzieje, żałoba jest" itd... my (organizatorzy) konsternacja, coś tam zaczynamy się tłumaczyć a gość wypala z tekstem "nie no spoko chłopaki, podjechałem się zapytać czy nie macie jakiś 17' do golfa trójki do sprzedania" - padłem wtedy
![helm :helm:](./images/smilies/helm.gif)
No to nieźle dowalił
Też czasem lubię sobie postresować chłopaków jak jakiegoś spontana uskuteczniają albo zatrzymać jakąś porobioną furmankę i na koniec się ujawnić, niezłe miny wtedy mają
![rotfl :rotfl:](./images/smilies/rotfl.gif)
A mistrzem był
SzafaTczew za którym jechałem przez pół miasta na zderzaku po to żeby go zatrzymać na wylocie na GD i wyjechać z tekstem "Co ta gleba taka słaba panie Szafa?" A ten zrobil wielkie gały, wytarł pot z czoła (już żegnał się z dowodem za ksenona
![grin :grin:](./images/smilies/grin.gif)
) i krzyknął na cały Orlen "O k u r w a, ale mnie pan przestraszył!!!" Myślałem, że się posram ze śmiechu
Oczywiście najbardziej rozje...ało mnie to "...pan..."
Ostatnio zmieniony śr maja 05, 2010 21:03 przez
Zybi236, łącznie zmieniany 1 raz.
Mój Ex GTI Edition- RH ZW2, MTS-Technik, Hella Black Magic, H1 Smoked. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180827