[mk IV] Smoła by Pele
Moderator: G0 Karcio
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
VIP karte i filmik przy okazji załatwimyShauN pisze:kurde trochę tych przygód było ale myślę że już jesteś na prostej i niedługo przewieziesz mnie tymi 180 kucami
Ostatnio zmieniony pn maja 03, 2010 23:05 przez xxxPALUCHxxx, łącznie zmieniany 3 razy.
______LET's GOLF______
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
pelton nie gadaj tutaj glupot uderzamy w okolice 200 ps nasze padloszczaki do 200 dają rade bez wiekszego problemu widze ze troche kłopotow było ale teraz juz powoli wychodzisz na prostą u mnie tez delikatne problemy ale powoli sie wszystko prostuje takze niech moc bedzie z nami pozdrpelton1985 pisze:matgym napisał/a:
Jaka moc docelowa jak juz pompki bede smigac na 100%?
nie chcę przekraczać 180 km ale może lepiej nie zapeszać ,to jest AJM
viewtopic.php?f=89&t=241036 MOJ DUPVWóZ
SPRZEDAM ALU SANTA MONICA ORYGINAŁ WIECEJ PW
WIOSNA 2011
PIERWSZY NA POMORZU i PRAWDOPODOBNIE w PL MK IV 2.0 TDI 8V
Lato 2012 ????
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
czekam wiec na infopelton1985 pisze:ShauN, Paluch_wroc, podeślę PW jakoś na dniach i zrobimy mini spota
______LET's GOLF______
do 200 ajm przy odpowiednim traktowaniu nie powinno sie nic dziać ja celuje w moc ok 200 ps nie wiecej bo to nie asz czy arl ale moze jak mi padnie ajm pokusze sie o wsadzenie arla?pelton1985 pisze:fasd, no sam nie wiem, nie chcę przegiąć
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
Niby nie, ale jak chce się autem pojeździć kilka ładnych lat i lubi się docisnąć to lepiej nie podkręcać go za bardzo... ja u siebie przy asz zostawiam 165ps i dołożę tylko fmic dla odciążenia jednostki i polepszenia przepływu powietrza... pewnie tym podbiję do 175ps... i styka... z resztą moment obrotowy ma tu większe znaczenie niż moc...fasd pisze:do 200 ajm przy odpowiednim traktowaniu nie powinno sie nic dziać ja celuje w moc ok 200 ps nie wiecej bo to nie asz czy arl ale moze jak mi padnie ajm pokusze sie o wsadzenie arla?pelton1985 pisze:fasd, no sam nie wiem, nie chcę przegiąć
Smoła się ożywiła, 170PS już ładnie śmiga.
Nie gadaj mze moment ma wiekszde znaczenie bo auto które ma mały moment ale ma moc to i tak wciagnie tego z momentem na dłuzszym odcinku na krotkim to inna sprawa ale tez na starcie tego momentu nie przełozysz na ulice a dla asz 170 km to zadna rewelacja i obciązeniemikew_86 pisze:Niby nie, ale jak chce się autem pojeździć kilka ładnych lat i lubi się docisnąć to lepiej nie podkręcać go za bardzo... ja u siebie przy asz zostawiam 165ps i dołożę tylko fmic dla odciążenia jednostki i polepszenia przepływu powietrza... pewnie tym podbiję do 175ps... i styka... z resztą moment obrotowy ma tu większe znaczenie niż moc...
Smoła się ożywiła, 170PS już ładnie śmiga.
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
fasd, mikew_86,
Panowie, tuning rzecz względna, wszystko zależy od tego co i ile chce, ja nie mam parcia na 200 ps, podzielam tą wypowiedz
http://www.autozimus.pl/readarticle.php?article_id=1
nie polecam
Panowie, tuning rzecz względna, wszystko zależy od tego co i ile chce, ja nie mam parcia na 200 ps, podzielam tą wypowiedz
również podzielam tomikew_86 pisze: Niby nie, ale jak chce się autem pojeździć kilka ładnych lat i lubi się docisnąć to lepiej nie podkręcać go za bardzo...
ja też kiedyś myślałem, że moment to wszystko a moc jest drugorzędna, najlepiej jak wszystko idzie ładnie w parzefasd pisze:auto które ma mały moment ale ma moc to i tak wciagnie tego z momentem na dłuzszym odcinku na krotkim to inna sprawa ale tez na starcie tego momentu nie przełozysz na ulice
1990Mati pisze:ładnie pachnie smołą pozdro
mikew_86 pisze:Smoła się ożywiła
Pana Wojtusia odwiedzęJEB-W-ŁEB-Z-LASERKA
http://www.autozimus.pl/readarticle.php?article_id=1
nie polecam
Ostatnio zmieniony czw maja 06, 2010 00:18 przez PELE, łącznie zmieniany 2 razy.
Troche pojezdzij i bedzie znowu mało tak samo jak z samym chipem ;Dfasd, mikew_86,
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????