SAHARA PROJECT by PRUSAK <NEW NIGHT SESION > NEW TOPIC!!!
Moderator: G0 Karcio
- popielasty
- Gadatliwa bestia
- popielasty
- Gadatliwa bestia
o faken szit ale ładne! to real foto Twoich?
najlepsze co może być ranty jakie parapety dużo Cię to kosztowało? piękne! ja się zastanawiałem czy u siebie nie maznąć środków na czarno właśnie, ale bałem się że będzie źle wyglądało, ale na tych felgach efekt jest mega!
najlepsze co może być ranty jakie parapety dużo Cię to kosztowało? piękne! ja się zastanawiałem czy u siebie nie maznąć środków na czarno właśnie, ale bałem się że będzie źle wyglądało, ale na tych felgach efekt jest mega!
Ostatnio zmieniony pn maja 10, 2010 13:00 przez popielasty, łącznie zmieniany 1 raz.
Już wiadomo lakiernik znaleziony farba również - przyjedzie do mnie z Niemiec z armii.. Stosowana w autach wojskowych i do ciężkiego sprzętu idealnie pasuje ... Widziałem to na motorze wojskowym koszt farby to ok 10zł/l można do tego dokładać pigment i robić sobie swój odcień. haha :green_fuck:
Będzie najpierw próba z farba dorabiana NOVOL i ta z armii i się zobaczy która lepsza i jak reagują na otarcia mycie i bród.
Pozostał tylko odcień wybrać i na początku czerwca ruszamy...
Będzie najpierw próba z farba dorabiana NOVOL i ta z armii i się zobaczy która lepsza i jak reagują na otarcia mycie i bród.
Pozostał tylko odcień wybrać i na początku czerwca ruszamy...
właśnie zauważyłem ten trend us zaraz minie i dziury zostaną... a ładnie zrobiona eu będzie też pokaźna...kostek pisze:Ja jestem na nie,za dużo tego jeździ,poza tym to nie ładnie wygląda.PRUSAK pisze:powiedzcie mi ladować obrys czy nie .... dużo jeździ us stajli może zrobić rasowego eu??
Albo całe auto euro albo całe US,takie jest moje zdanie.
hehe moda na wszystko jest i przemija ja mam lampy US tył obrysy licznik i plan zrobienia ze swojej jettki us'a a sa osoby które zakładaja obrysy bo tak jest modnie albo zeby być fajnym.
Co do Ciebie to już twój gust ja bym zrobił dobrego EU
Co do Ciebie to już twój gust ja bym zrobił dobrego EU
Ostatnio zmieniony sob maja 15, 2010 18:40 przez eMTi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdr eMTi
Mk2 2,0 ABA "nie jedzie"
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=462519&p=5570699#p5568519
Mk2 2,0 ABA "nie jedzie"
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=462519&p=5570699#p5568519
przekonujecie mnie coraz bardziej... ale muszę sam do tego dojść ... mam mętlik w głowie będzie raczej EU
Co do koloru mam kilka odcieni :
zapodajcie jakie macie propozycje...??
GOLDEN RAMBLER 3
CALIFORNIAN SANDS 2
TUSCAN TREASURE 3
Co do koloru mam kilka odcieni :
zapodajcie jakie macie propozycje...??
GOLDEN RAMBLER 3
CALIFORNIAN SANDS 2
TUSCAN TREASURE 3
Ostatnio zmieniony wt maja 18, 2010 11:35 przez PRUSAK, łącznie zmieniany 3 razy.