VW Polo 6N2 - nowy gwint str. 6
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- qqrydziany
- Nowicjusz
- kler_b
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Z tym autkiem nie będę szedł na osiągi z racji niewielkiego silnika ale postaram się na pewno żeby chociaż wyglądało jak trzebaqqrydziany pisze:motorownia skromna(choć z Polo w zupełności napewno daje sobie rade)
autko zadbane- dbaj o niego. kierunek modów słuszny
VW Polo: viewtopic.php?p=3964687#3964687" onclick="window.open(this.href);return false;
- kler_b
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Przy odpowiednim obniżeniu myśle że będzie wyglądać dobrzeLuq@sz pisze:szkoda ze nie dorwałeś 15' pirelki, ale same koło nie jest złe obadamy jak pasuje to do n6
VW Polo: viewtopic.php?p=3964687#3964687" onclick="window.open(this.href);return false;
- kler_b
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- kler_b
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Dalej niż Ci się wydaje :green_fuck: heheDanijel pisze:Fajne fajne ale jestem ciekaw jak daleko na nich zajedziesz
- kler_b
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
pare nowych fotek str. 3
Wracając dzisiaj z trasy zatrzymałem się na chwilke i pstryknąłem parę zdjęć
a tu na zdjęciu załapał się mój pupil i towarzysz podróży
parę dni temu forumowy kolega Tomciup pomógł ściemnić tylnią szybkę w moim Polo, dzięki mu za to wielkie
a tu na zdjęciu załapał się mój pupil i towarzysz podróży
parę dni temu forumowy kolega Tomciup pomógł ściemnić tylnią szybkę w moim Polo, dzięki mu za to wielkie
- kler_b
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
W Audi miałem takie same ale bez "bandu D" w rogu i przebujałem się na nich chwile bez problemowo, gadałem też z kilkoma przypadkowymi osobami co mieli takie blaszki i nie mieli oni żadnych nieprzyjemności z tytułu ich posiadania, w bagażniku worze oryginały plastykowe co były wcześniej i w razie "W" będę przekręcał , dzięki za dobre słowolukas.g60 pisze:kler_b, przeciez te blachy nielegalne sa.wiadomo ze jeden machnie reką a drugi ci wlepi mandat,ja tez miałem włąsnie robic tylko ze z czcionka germanska,ale w konc zrobiłem normalne tłoczone,no i road legal.Mimo wszystko powodzenia i nie daj sie złapać
- tomciup
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Fajna miejscówka Daleko to od domu?? To się kiedyś przejedziemy
A kurde to autko to by właśnie w czarnych felgach wyglądało
Pozdro
A kurde to autko to by właśnie w czarnych felgach wyglądało
Pozdro
VW górą VRa na osrto i Audi A6 na łagodnie.
viewtopic.php?t=153624_
viewtopic.php?t=153624_
- kler_b
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Planuje wsadzić gwint a felgi to jeszcze niewiadoma, na pewno jakiś czas pośmigam na moich Pirelli P Slotsmikew_86 pisze:Miałem identyczną polówkę tyle, że na 15" i kicie 60/40 i to samo polecam Tobie.
Wiesz co Tomasz to miejsce jest niedaleko gdzie mieszka moja Aga ale wybrałem je nie przypadkowo bo tyle razy ile koło niego przejeżdżałem tyle razy miałem się tam ochotę zatrzymać aż w końcu się zdecydowałem hehe a od domu to będzie niestety jakieś ok 250 kmtomciup pisze:Fajna miejscówka Daleko to od domu?? To się kiedyś przejedziemy