Golf III - termometr
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- KaczorekPSW
- Mały gagatek
Golf III - termometr
Witam chciałbym sobiw kupić i wkomponować gdzieś w samochopdzie taki termometr:
http://www.allegro.pl/item1002436201_te ... ag113.html
I teraz zadanie dla was... gdzie go w komponować i jak. Gdzie najładniej by wyglądał żeby to nie wyglądało ala wieś tylko tak jak byłby tam od zawsze standardowy?... Myślałem o tym miejscu:
obudowę od niego srebrną maznąć na czarno.
http://www.allegro.pl/item1002436201_te ... ag113.html
I teraz zadanie dla was... gdzie go w komponować i jak. Gdzie najładniej by wyglądał żeby to nie wyglądało ala wieś tylko tak jak byłby tam od zawsze standardowy?... Myślałem o tym miejscu:
obudowę od niego srebrną maznąć na czarno.
Ostatnio zmieniony pn maja 10, 2010 22:19 przez KaczorekPSW, łącznie zmieniany 1 raz.
- KaczorekPSW
- Mały gagatek
300zł... ? jak nie więcej + jeszcze trzeba to wszystko zamontować czujniczki sriczki i inne pierdoły. chyba nie z tego względu że nie wiąże większej przyszłości z tym autem.. i nie mam zamiaru w niego wkładać pieniędzy bo za to mi nikt nie zwróci. A 20zł na termometr to nie uważam tego za jakiś mega wkład finansowy.CJ_New pisze: Nie lepiej odłożyć na MFA????
Wyświetlacz w termometrze jest niebieski więc by raczej kolorystycznie pasowały wyświetlacze w zegarach i w radiu mam niebieskie. Tylko chodzi mi o jego umiejscowienie zeby był jakoś wkomponowany
Ostatnio zmieniony pn maja 10, 2010 22:31 przez KaczorekPSW, łącznie zmieniany 2 razy.
- KaczorekPSW
- Mały gagatek
jeszcze myślałem nad tym .. aby wyjąc termometr z odbudowy i sam wyświetlacz wmontować w zegary. jako trzeci wyświetlacz. Nie wiem nie wiem.. wiec dlatego tutaj napisałem o poradę.
Wiem ze to wiesniacki termometr i dlatego tutaj napisałem może ktoś ma jakiś pomysł aby go zamontować i zrobić tak żeby się nie rzucało w oczy że wieś... tym bardziej że w golfie nie mam raczej nic ala wieś tuning. (zdjęcie powyższe nie przedstawia mojego golfa)
Wiem ze to wiesniacki termometr i dlatego tutaj napisałem może ktoś ma jakiś pomysł aby go zamontować i zrobić tak żeby się nie rzucało w oczy że wieś... tym bardziej że w golfie nie mam raczej nic ala wieś tuning. (zdjęcie powyższe nie przedstawia mojego golfa)
Ostatnio zmieniony pn maja 10, 2010 22:35 przez KaczorekPSW, łącznie zmieniany 1 raz.
a po co termometr ? rozumiem jak ktoś zawodowo jeździ i dużo czasu przebywa za kółkiem to jest pewien komfort, ale jak się jeździ na codzień to jest zbyteczne, w domu przez okno lukasz i wiesz ile na zewnątrz C, a w środku to jak chcesz to skombinuj jakiś termometr i wrzuć gdzieś go i w razie potrzeby wyjmiesz i zobaczysz ile w środku masz C też kiedyś chciałem taki termometr kupić ale zmieniłem zdanie, chyba że super wkomponujesz jak jeden z użytkowników tego forum w mk4 i wtedy to fajnie wygląda ale roboty to kupa jest.
- KaczorekPSW
- Mały gagatek
Nie raz sie przydaje lubie wiedzieć jaka temperatura jest na zewnątrz.. dośc sporo autkiem jeżdżę. I jeszcze z tego względu że tam gdzie zaznaczyłem czerwonym prostokoątem na zdjęicu są zaślepki.. wczesniej w tych zaślepkach były 3 diody alarm odciecie i imibilajzer chyba... ale w tym momencie nie ma żadnych imibilajzer przeniesiony został w z egary alarm kolo rygielka a odciecie nie ptorzebna mi jest dioda od niego. Tak więc te dziury po diodach wyglądają okropnie chciałem coś tam zrobić.. a że uwazam termometr za przydatną rzecz to chcialem tam wlasnei go wmontować. Moge tez na szrcoei znaleźć gdzieś zaślepki całe w tamto mioejsce..a le chciałem mieć termometr :D:PLink pisze:a po co termometr ?
Właśnie dlatego napisałem abyście mi pomogli jak go i gdzie go wkomponować żeby to ładnie wyglądało.Link pisze:chyba że super wkomponujesz jak jeden z użytkowników tego forum w mk4 i wtedy to fajnie wygląda ale roboty to kupa jest.
i
- KaczorekPSW
- Mały gagatek
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... termometru
a co do swobodnego przedłużania przewodow to nie zawsze temperatura będzie prawidłowa
a co do swobodnego przedłużania przewodow to nie zawsze temperatura będzie prawidłowa
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... termometru
- KaczorekPSW
- Mały gagatek