Ciągle się zastanawiam, dlaczego projektory TYC wciąż zbierają kiepskie opinie... Ja wiem, że "co Hella, to Hella", ale ja wyszedłem z innego założenia. Otóż nie miałem zamiaru wydawać masy pieniędzy na używane Helle, które - jak to używki - zawsze mają jakieś ubytki. Wolałem kupić nowe projektory TYC w wersji black z krzyżem i jestem bardzo zadowolony, zarówno z jakości wykonania, jak i świecenia. Z założonymi żarówkami Phillips Blue Vision spełniają swoje zadanie w stu procentach.
Fakt, poprzednio miałem projektory TYC te zwykłe (za nowe dałem wówczas 350 zł) i tam była lipa. Obudowa soczewki latała, świeciły na tyle kiepsko, że musiałem się ratować ksenonami. Ale idąc w koncepcję czerni mojego auta ponownie kupiłem projektory TYC. Tym razem dałem za nie ok. 550 zł, ale różnica jest kolosalna! Zmontowanie i świecenie na bardzo dobrym poziomie.
Kupiłem je z tą lekko przeźroczystą ramką i zanim do mnie doszły też nosiłem się z zamiarem pomalowania ramek. Ale tylko do momentu, gdy lampy założyłem na auto. Widząc nowy front golfa, odpuściłem sobie jakiekolwiek malowanie.
Poniżej fotka moich pierwszych projektorów TYC:
A tutaj fotki z projektorami w wersji black z krzyżem (które już zostają na aucie

):
Szczerze je polecam!
[ Dodano: 14 Maj 2010 19:58 ]
nowik997, swoją drogą to słusznie, że myślisz o zmianie lamp, bo te co masz obecnie (zakładam, że zdjęcie w pierwszym poście to zdjęcie Twojego auta) - z całym szacunkiem - to mi się ze Starem kojarzą...