SAHARA PROJECT by PRUSAK <NEW NIGHT SESION > NEW TOPIC!!!
Moderator: G0 Karcio
Kilka nowych gratów. Złożymy już silnik do kupy...
Obudowa do termostatu.(ta z lewej nowa)
Wypiaskowane i pomalowane części:
Obudowa chłodnicy.
Opaski baku paliwa.
Dolna belka pod pas przedni.
Uszczelkę pod pokrywę głowicy.
Obudowa do termostatu.(ta z lewej nowa)
Wypiaskowane i pomalowane części:
Obudowa chłodnicy.
Opaski baku paliwa.
Dolna belka pod pas przedni.
Uszczelkę pod pokrywę głowicy.
Ostatnio zmieniony wt maja 18, 2010 14:40 przez PRUSAK, łącznie zmieniany 2 razy.
No widzę, że idziemy do przodu ciągle bardzo ładnie Ci idzie, dywany super są, a felunek mnie powalił Piękny jest, zawsze mi się marzyły RM'y w takim dokładnie malunku, strzał w 10!
Ostatnio zmieniony wt maja 18, 2010 19:26 przez kubcor, łącznie zmieniany 1 raz.
- popielasty
- Gadatliwa bestia
Musicie się wstrzymać teraz najważniejsze jest dobrać farbę i żeby lakiernik zaczął już robotę... mam nadzieje że na dniach będzie coś wiadomo i spróbuje coś z foto relacjonować
popielasty,
muszę sie przyznać ze ich w domu jeszcze nie mam na razie jest przed płata i ok 2 czerwca już będą szły do mnie wszystko rozbija sie o kasę i serdecznie dziękuje człowiekowi co tak długo czeka...
popielasty,
muszę sie przyznać ze ich w domu jeszcze nie mam na razie jest przed płata i ok 2 czerwca już będą szły do mnie wszystko rozbija sie o kasę i serdecznie dziękuje człowiekowi co tak długo czeka...
- popielasty
- Gadatliwa bestia