Witam, wie może ktoś do czego podłączyć te wtyczki ze zdjecia?
Oraz potrzebuje informacji gdzie podlaczyc pojedyncze/podwójne kable te które są przy skrzynce bezpieczników. Skrzynka stara mk2, wtrysk digifant 2, silnik PB.
podłączenie kilku wtyczek/kabli
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- CineK_JawoR
- Grupa Dolny-Śląsk
- Kontakt:
Musisz napisac w ktorym miejscu one sie znajdują w aucie ja mam z przodu takie przy podszybiu to mam tam podpiete podgrzewane spryskiwacze (chodzi mi o te dwie małe)
Mój golf --> http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=315821" onclick="window.open(this.href);return false;
znajduja sie przy komputerze. Łączą sie z jego wiązką. Kolory kabli to 2x żółto-czare, brazowo czerwony i w 2 wtyczce czerwony i czarny ale nie jestem 100% pewien sprawdze później.
[ Dodano: 19 Maj 2010 14:51 ]
dalem sobie rade z tymi wtyczkami ale teraz nie wiem gdzie ma isc brazowo czerwony kabel z tej jednej wtyczki na zdjeciu. konczy sie przy skrzynce z bezpiecznikami. moze ktos pomóc?
[ Dodano: 19 Maj 2010 14:51 ]
dalem sobie rade z tymi wtyczkami ale teraz nie wiem gdzie ma isc brazowo czerwony kabel z tej jednej wtyczki na zdjeciu. konczy sie przy skrzynce z bezpiecznikami. moze ktos pomóc?
Ostatnio zmieniony śr maja 19, 2010 15:15 przez ferumbras, łącznie zmieniany 2 razy.