Spoko, dlatego te "legalne" cały czas worze w bagażnikuRobson pisze:kler_b, co do blach miałem takie w passacie, problemu nie było kiedyś jak mnie pan policjant zatrzymał to tylko zapytał czy wiem że to tak nie powinno być, a na mot potrzebowałem normalne więc i tak zostało chociaż cały czas mam german style
VW Polo 6N2 - nowy gwint str. 6
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- kler_b
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
VW Polo: viewtopic.php?p=3964687#3964687" onclick="window.open(this.href);return false;
- Robson
- Szalony Driver
- Kontakt:
Jak Cię zatrzymają i się przyczepią a nie będziesz skakał do nich to po porstu powiedzą Ci żebyś zmienił i już, ja kiedyś pojechałem na parking ciężarówek do znajomego swoim passatem - nieszczęście takie że Vosa trzepała i mnie zawołali o szyby ale powiedziałem że ściągnę i pojechałem - jeżdżę do dziśkler_b pisze:Spoko, dlatego te "legalne" cały czas worze w bagażniku
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1849665#1849665
- kler_b
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
W jakim stopniu masz przyciemnione?Robson pisze:Vosa trzepała i mnie zawołali o szyby ale powiedziałem że ściągnę i pojechałem - jeżdżę do dziś
VW Polo: viewtopic.php?p=3964687#3964687" onclick="window.open(this.href);return false;
- Robson
- Szalony Driver
- Kontakt:
nie za ciemno i nie za jasnokler_b pisze:Robson napisał/a:
Vosa trzepała i mnie zawołali o szyby ale powiedziałem że ściągnę i pojechałem - jeżdżę do dziś
W jakim stopniu masz przyciemnione?
Ta Twoja tylna szyba chyba jest to czarna folia, ja mam taką pośrodku jasnej a mocno ciemnej.
- tomciup
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Tak Ta jego tylna tak jest ciemna nawet bardzo ona ma bodajże 5%-10% przepuszczalności światła. Reszte by się jeszcze przydało zrobić to by było git majonez
VW górą VRa na osrto i Audi A6 na łagodnie.
viewtopic.php?t=153624_
viewtopic.php?t=153624_
- kler_b
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Pomyślimy Tomasz w wolnym czasie, któregoś weekendu się ściemni wszystkie
- kler_b
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
nowa półka na głośniki
Dziś w polo zagościła nowa półka na głośniki, z racji że szkoda było niszczyć oryginalną to padł pomysł na zrobienie nowej z mdf-u, z kolegą tomciup pociągnęliśmy nowy przewód, przycięli i pomalowali na czarny mat nową półkę, na razie została pomalowana na czarno ale za niedługo jak kupie materiał to obije materiałem, pare fotek z operacji:
- kler_b
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Co masz dokładnie na mysli?Robson pisze:Mam nadzieję, że głośniki od spodu jakoś "uszczelniłeś"
Dzięki jeśli już zapodam fele to będą to raczej max 15'', z dużym parapetem większe nie wyglądały by dobrzeLukaszMK4 pisze:Fajna Angielka:) ja wlasnie bym gral w black line do tego, i jakies ladne 16 widzi sie ihih:)
- tomciup
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
No jak pułeczke się obije materiałem to będzie eleganccko i z dobrymi wibracjami A felunek to mógłbyś przymierzyć ten co masz w domku - a i nawet byś mógł zostawić go dla siebie
VW górą VRa na osrto i Audi A6 na łagodnie.
viewtopic.php?t=153624_
viewtopic.php?t=153624_
- kler_b
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Za niedługo będzie materiał to półeczka będzie już kompletna a co do felg to przeymiarke już robiłem i koła same w sobie są za******e ale bez gleby nie ma efektu niestety każdy o tym wietomciup pisze:No jak pułeczke się obije materiałem to będzie eleganccko i z dobrymi wibracjami A felunek to mógłbyś przymierzyć ten co masz w domku - a i nawet byś mógł zostawić go dla siebie
- Robson
- Szalony Driver
- Kontakt:
Jak głośniki zamkniesz od spodu będą bardziej efektywniejsze, to jak głośnik w kolumnie albo w drzwiach się uszczelnia, wtedy staje się efektywniejszy brzmienie nabiera "charakteru". Ponieważ przestrzeń bagażnika jest trochę za duża dla tych głośników. to tak jak byś zbudował dużą skrzynię o wymiarach bagażnika i włożył takie dwa głośniki. Mam nadzieje, że kumaszkler_b pisze:Robson napisał/a:
Mam nadzieję, że głośniki od spodu jakoś "uszczelniłeś"
Co masz dokładnie na mysli?
- kler_b
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Czaje baze , materiał do obicia już w drodze wtedy się też pomyśli nad uszczelnieniem ich, dzięki za poradeRobson pisze:Jak głośniki zamkniesz od spodu będą bardziej efektywniejsze, to jak głośnik w kolumnie albo w drzwiach się uszczelnia, wtedy staje się efektywniejszy brzmienie nabiera "charakteru". Ponieważ przestrzeń bagażnika jest trochę za duża dla tych głośników. to tak jak byś zbudował dużą skrzynię o wymiarach bagażnika i włożył takie dwa głośniki. Mam nadzieje, że kumasz