Grupowe Chipowane Compsport Gliwice - zapisy czerwiec 2010
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Grupowe Chipowane Compsport Gliwice - zapisy czerwiec 2010
Witam,
zbiera sie nowa grupa na chipowanie w Compsporcie w Gliwicach - potrzebne jest co najmniej 10 osób.
Cena 1000zl - 4 osoby już są w tym ja:)
Kliknij link ponizej:
http://www.a3-club.net/forum/showthread ... post600290
zbiera sie nowa grupa na chipowanie w Compsporcie w Gliwicach - potrzebne jest co najmniej 10 osób.
Kliknij link ponizej:
Re: Grupowe Chipowane Compsport Gliwice - zapisy czerwiec 20
Wy zastanawialiscie sie czy to jest w ogole oplacalne??arturro79 pisze:Witam,
Kliknij link ponizej:
W TTC Krakow program do EDC15/16 kosztuje 800zl i to normalnie a nie w grupowym.
Ten CS strasznie drogo sie ceni.
Ja tam wole zapłacić więcej , a mieć dobrze zrobione bo jak wiadomo pseudotunerów w polsce nie brakuje .Wy zastanawialiscie sie czy to jest w ogole oplacalne??
W TTC Krakow program do EDC15/16 kosztuje 800zl i to normalnie a nie w grupowym.
Jesli uwazasz ze TTC to pseudotuner to gratuluje.gumis26 pisze:Ja tam wole zapłacić więcej , a mieć dobrze zrobione bo jak wiadomo pseudotunerów w polsce nie brakuje .Wy zastanawialiscie sie czy to jest w ogole oplacalne??
Nie mówię , że akurat oni nie umieją chipować , ale ja już znam tych tanich tunerów szczególnie ci co mają jeszcze coś z mechaniki w ofercie , podam przykład z małopolski , gość jeszcze auta nie zobaczył , a już by mi wał , korby i tłoki zmieniał bo stwierdził że nie wystarczy zmienić wtryski , turbo i go zaczipować . A chodziło mi tylko o podniesienie mocy z 90 do 130-140 koni .
- Leon013
- Użytkownik
- Kontakt:
Niema większego problemu ja tak jeździłem jakiś czas (ok. miesiąca) troche więcej podkapca i tyle a i doznania z jazdy są supergumis26 pisze:Ewentualnie to zmienię tylko wtryski i bez softu będę jeździł .
1) MK2 Fire & Ice sprzedane (poszło)
2)MK1 Cabrio (do sprzedania)Sprzedany:-((
3)MK4 DIESEL Sprzedany :-((
2)MK1 Cabrio (do sprzedania)Sprzedany:-((
3)MK4 DIESEL Sprzedany :-((
-
- Nowicjusz
Dołączam się do pytania odnośnie korekty softu, gdyż mam podobny dylemat z kaską.gumis26 pisze:A jaka by była późniejsza cena za korektę softu u nich robionego ? Bo chcę wymienić wtryski na 216 i zrobić chip , ale nie mam na tyle kasy żeby zrobić to w jednym czasie . No i się musze zdecydować co najpierw zrobić . Ewentualnie to zmienię tylko wtryski i bez softu będę jeździł .
-
- Nowicjusz
Dowiedziałem się, że jeżeli wirus był robiony w CompoSport to później korekta u nich jest za darmochę. Ja już się zapisałem i zachęcam niezdecydowanych.gumis26 pisze:A jaka by była późniejsza cena za korektę softu u nich robionego ? Bo chcę wymienić wtryski na 216 i zrobić chip , ale nie mam na tyle kasy żeby zrobić to w jednym czasie . No i się musze zdecydować co najpierw zrobić . Ewentualnie to zmienię tylko wtryski i bez softu będę jeździł .