MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
- Chlopak1988
- Forum Master
- Kontakt:
Jakieś tam proste zdjęcia jak auto wygląda aktualnie tocząc się po pyrlandi lub po krajowej 2`ce prosto na wieś gdzie jest picowane
Kolejne plany są już sprecyzowane i będą realizowane w takiej kolejności:
- tempomat,
- podłączenie grzanych foteli i lusterek( jeśli znajdę włączniki od foteli w cenie którą uznam za przyzwoitą),
- rozrząd( no to akurat zależnie od ilości km jakie pokonuję ), pompa wody + wymiana gum zawieszenia i gwincior( nie ma sensu kupować ori amorów bo są 200 zł tańsze ),
- 2 rata za oc+ac ( na szczęście mam rozbite tylko na 2 raty, więc do maja 2011 spokój )
aaaa i jak kiedyś będę miał wenę to grill pomalować na docelowy czarny połysk, bo jest mat, nawet bez przygotowania powierzchni
Kurde droga zabawka ten samochód
Kolejne plany są już sprecyzowane i będą realizowane w takiej kolejności:
- tempomat,
- podłączenie grzanych foteli i lusterek( jeśli znajdę włączniki od foteli w cenie którą uznam za przyzwoitą),
- rozrząd( no to akurat zależnie od ilości km jakie pokonuję ), pompa wody + wymiana gum zawieszenia i gwincior( nie ma sensu kupować ori amorów bo są 200 zł tańsze ),
- 2 rata za oc+ac ( na szczęście mam rozbite tylko na 2 raty, więc do maja 2011 spokój )
aaaa i jak kiedyś będę miał wenę to grill pomalować na docelowy czarny połysk, bo jest mat, nawet bez przygotowania powierzchni
Kurde droga zabawka ten samochód
Ostatnio zmieniony pn maja 24, 2010 12:04 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.
W jednaj lampie masz dalej soczewkę ?
możliwe, z tej perspektywy wygląda jak soczewka
jako półśrodek możnaby zastosować żarówki ze srebrną bańką, chyba że faktycznie nie widać tego na żywo tak jak mówisz
Fajny
możliwe, z tej perspektywy wygląda jak soczewka
jako półśrodek możnaby zastosować żarówki ze srebrną bańką, chyba że faktycznie nie widać tego na żywo tak jak mówisz
Fajny
Ostatnio zmieniony pn maja 24, 2010 12:29 przez owies, łącznie zmieniany 1 raz.
nie, w obu mam kierunki, tylko w prawej na dole jest ten z Hella, a on jest tragiczny. W odbłyśniku całej lampy jest jakby jego obudowa z odbłyśnikiem, a sam kierunek to oprawka do żarówki z żarówką i nic więcej nie ma, także odbłyśnik kierunkowskazu został przeze mnie zrobiony i włożony kierunkowskaz nie jest całkiem pomarańczowy jak Valeo. Na żywo nie ma takiego kontrastu, popatrz na lewą lempę i górny ori kierunek. Jest mniej pomarańczowy niż ten poniżej z Valeo.owies pisze:W jednaj lampie masz dalej soczewkę ?
No wtedy było by wszędzie równo kolorystycznie, ale zależało mi na pomarańczowych kierunkach. Jak będę wymieniał mocowanie odbłyśnika to wykonam bańkę z polistyrenu powleczonego folią chrom, będzie wtedy pomarańczowo, bo teraz to wstyd mówić co tam jestowies pisze:jako półśrodek możnaby zastosować żarówki ze srebrną bańką
Tutaj widać, że to nie soczewka
aha i z nowości. Niesamowita różnica jest w jeździe po autostradzie na normalnych kołach. Wąska seria to jakaś masakra, auto nie stabilne, a tutaj pełen luz
Ostatnio zmieniony pn maja 24, 2010 14:27 przez truckman, łącznie zmieniany 4 razy.
Jest miazga ten Varyjot kurde podoba mi się i to konkretnie to koło jest dobre w ch... Taki czarnuch Gratki!! Nie myślałeś może o glebie? Nawet cegłę widzę
P.S. Powiedz mi jak Ty jeździsz bez blachy z przodu? Co na to niebiescy?
P.S. Powiedz mi jak Ty jeździsz bez blachy z przodu? Co na to niebiescy?
Ostatnio zmieniony pn maja 24, 2010 16:10 przez kubcor, łącznie zmieniany 1 raz.
blacha zdejmowana jest na fotki, parę stron wcześniej( a może i mniej) jest zdjęcie z blachą zamazaną i ona tam się znajduje na codzieńkubcor pisze:P.S. Powiedz mi jak Ty jeździsz bez blachy z przodu? Co na to niebiescy?
Po przeprawach z blachą USA wolę mieć to badziewie i spokojną głowę tym bardziej, że przy okazji za kółka dowód by poleciał
Jak zwykle dach malty. Najlepsza miejscówka, jasno i jednolite tło.oskaxlle pisze:dach galerii malta czy cos w tym stylu ;> ??
Dzięki.kubcor pisze:Gratki!! Nie myślałeś może o glebie?
punkt trzeci w planach Będzie gleba, zbieram fundusze. Dojdą też wtedy dystanse, bo tył jest schowany.
Wymiana gum w zawieszeniu i gwint bo na springach nie ma co. Zbyt nie pewny efekt Chciałbym na codzień mieć konkret glebę, a podnosić tylko na jakieś wczasy czy dalekie wyjazdy.
No ba, najbardziej wyczekiwany element. Chyba z 10 PW czy już poszła wysłałemkubcor pisze:Nawet cegłę widzę
Dobra to może pierwsza, pozostałe to tylko do zobrazowaniaoskaxlle pisze:dobre foty ;>
z tym to już ciężko będzie bo tam jest maskarycznie debilny zjazd i wjazd i teraz na plaze się przerzuciliśmy jak jest nie ciekawa pogoda, a jak jest fajna to ja jestem za wyjazdem w miejsca uczeszczane przez więcej osób, żeby widzieli że VW się integrujeoskaxlle pisze:jak jakiegos spota byscie robili tam czy cos to pisz
hehe no to jak debilny wjazd to moze bede mial problemy ;>
ja w maku mam problemy w lesznie ja makdrajwie miedzy jednym okienkiem a drugim jest hopka i od polowy auta jak przejezdzam przez nia jest taki pisk ze wiara sie jak na debila patrzy hehe
ostatnio bylem na przegladzie i nie moglem na kanal wjechac bo za nisko siedzial hehe musieli sobie chlopaki lewarkiem razic i wszystko sprawdzac
ja w maku mam problemy w lesznie ja makdrajwie miedzy jednym okienkiem a drugim jest hopka i od polowy auta jak przejezdzam przez nia jest taki pisk ze wiara sie jak na debila patrzy hehe
ostatnio bylem na przegladzie i nie moglem na kanal wjechac bo za nisko siedzial hehe musieli sobie chlopaki lewarkiem razic i wszystko sprawdzac
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=323383
I ♥ my VW
I ♥ my VW