ja ci powiem tak moje audio :green_fuck: mnie wyniosło mniej więcej tez tyle
![grin :grin:](./images/smilies/grin.gif)
i powiem tak załatw sobie cykacze i przetwornice jakies fabryczne ja wyrwalem z rozbitej laguny która sie sam rozwalilem
![helm :helm:](./images/smilies/helm.gif)
jakies wieksze sredniawki ja je wsawilem z tylu w dzwi za pulkami ( zaraz mnie tu będą gnoic ze graja w fotel i wogole :green_fuck: ja wiem ale co mialem zrobic jak polki mialem nie pod glosniki a ktos juz tam dziury powicinal no wsawielem tam i tyle) jakies glosniki w tylne parapety i glosnik w skrzynie ktora sam wykonasz
a i wzmaczniacz ja dostalem za free uszkodzony naprawa wyszla mnie 40 zipa
![bigok :bigok:](./images/smilies/bigok.gif)
wsadzilem go pod fotel z tylu mniej kabli i nie zjmuje miejsca
![jezor :jezor:](./images/smilies/jezor.gif)
i teraz tak przednie dzwi skrzynia pod wzmak pierdziawki tyl pod radio najważniejsza sprawa kabel od wzmaka zasilajacy nie oszczedzaj doinwestuj z dobrym gniazdem bezpiesznika wszystkie nowe kable lutowanie i koszulki
i zobaczysz ze bedzie gralo przyzwoicie a po rozkreceniu nie zacharknie w tym budrzecie wazne sa kable bo one graja duza role ja wiem ze wygluszenie i te sprawy poprawia dzwiek znacznie no ale jest taki budrzet narazie potem i tak napewno bedziesz rozwijal wszystko dalej kombinuj szukaj dzialaj a i ze stary glosnik to nie znaczy ze gorszy nie jeden taki nowy firmowy;p pod wzmakiem steka a ten ze starej kolumy daje rade;p yo i miłych wjazdow na garaż sąsiadów ze mu szyby to taaaak lataja w oknach xDD a i jeszce musisz tak wszysko zgrac ze saba bo co z tego ze wsadzisz wzmak i skrzynie z tylu bas bedzie a przod ci sie zes.a
![ass :ass:](./images/smilies/ass.gif)
co z tego ze na zewnatrz rejestracja lata w srodu zepoli ja z dojechanego radia ja ci powiem ze ze swojego audio jetem bardzo zadowolony gra czysto i bardzo fajnie jak ze ta kase
![pub :pub:](./images/smilies/pub.gif)