Witam,
Jestem tu nowy i nie jestem uzytkownikiem volkswagena, ale lubie sie troche pobawic przy roznych autkach. Kolega ma golfika 3 i ostatnio zepsul mu sie immobilliser wiec postanowil go zdemontowac. Pojechal do mechanika,ten zainkasowal kase zdjal a golf teraz nie dziala. Powiedzial inteligent, ze komp sie zepsul, lecz jak podjechalem, to nie slyszalem pompy paliwa, wzialem sie dostalem do niej podpialem na krotko i pyk dziala,odpalil od pierwszego. Jednak problem idzie dalej, bo nie wiem teraz jak podczepic aby dzialalo na stale, tzn czy mozna na krotko i pompa sie nie spali? jezeli nie to jak i gdzie to zrobic? kable dochodza do bezpiecznikow i nie widzialem rzadnych przerw czy laczen. czy potrzebne sa jakies przekazniki, bezpieczniki czy cus?
Bardzo prosze o pomoc i z gory dziekuje za odpowiedzi
jak macie fotki co i jak to tez prosze
Problem z pompa paliwa, golf 3 silnik 1.4
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- ventylek86
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
wlasnie o to chodzi gdzie w ktorym miejscu i w ktorym pinie on jest i czy to nie przekaznik??? jak tak to wartosci przekaznika prosze aby dopasowac lub bezpiecznika, nie mam opisu bezpiecznikow w golfie tylko widze ta konsole od nich. gdzie sa wetkniete i kable dochodza do niej ale nie wiem jak sa daalej porozdzielane. jak sobie nie poradze to porobie dzis fotki i wrzuce tlumaczac o co chodzi
pozdro
pozdro