folia na zderzaku wymiary
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
folia na zderzaku wymiary
jaki może mieć wymiar folia na zderzaku VW Bora Variant chciałbym ja sobie wyciąć na ploterze ale potrzebuje wymiary proszę o pomoc
Ostatnio zmieniony wt cze 01, 2010 12:01 przez mirdek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nawet nie wiem czy wiesz
Nasze życie to dym
Ucieka nam między palcami
Ty i ja to trójkąty o czterech bokach
Ty i ja to ognie świecy
Gasnące na mrugnięcie oka....
Nasze życie to dym
Ty i ja to ognie świecy
chodzi mi o folie ochronna
http://img148.imageshack.us/i/foliaze7.jpg/
http://img148.imageshack.us/i/foliaze7.jpg/
Nawet nie wiem czy wiesz
Nasze życie to dym
Ty i ja to ognie świecy
Nasze życie to dym
Ty i ja to ognie świecy
- Przemo440
- Forum Master
- Kontakt:
jest to folia ochroona, nakleja sie ją by uchronić lakier przed uszkodzeniami, możesz ja zerwać a klej zmyć nap. zmywaczem sylikonowym, bądz benzyną ekstrakcyjną, jak nie wozisz nić ciężkiego i o dziwnych kształtach to możesz zrywać, jak coś wozisz to obetnij tą część co sie odkleiła i resztę zostaw, no chyba że wolisz pomalować zderzak za jakiś czas, ale Ty decydujesz co wolisz
Teraz to wszystko jasne. To zdjęcie jest z Passata i tam zderzak tylni jest jednolicie pomalowany a w MK IV/ Bora jest nakładka. Ja tą nakładkę mam czarną niepolakierowaną, lekko się już porysowała. I jest ta nakładka zderzaka chropowata więc jak masz niepolakierowaną tą nakładkę to z folią ochronną będzie lipa nie będzie się trzymać. Najlepiej samemu sobie zmierzyć jak masz autko pod ręką i jaką zrobisz taka będzie.
Ostatnio zmieniony wt cze 01, 2010 14:05 przez karolw2, łącznie zmieniany 1 raz.