Spalone woofery co dalej?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Spalone woofery co dalej?
Witam mam zamontowane glosniki morel tempo 6 pod wzmakiem hifonics zxi 4006, niestety jeden z midbasow zaczyna charczec co znaczy ze juz chyba konczy zywot. W tym miejscu mam pytanie do Was czy mozna dokupic same midbasy np. myslalem o dls r6a i polaczyc je z gwizdkami morela, ktore mi pozostana czy musze kupowac caly nowy zestaw dwudrozny. Z gory dzieki za odp. i jezeli komus bedzie sie chcialo to prosze rowniez o jakies propozycje co do modeli ( preferuje mocny szybszy bas, morele mialy troche slaby ).
morele są głośnikami które grają na jakość reprodukcji dźwięku a nie na wykop proponuję sprawdzić, czy po prostu nie poluzował Ci się głośnik, albo czy zawieszenie głośnika się nie odkleiło - to jest do naprawienia za grosze. Jeżeli chcesz dokupić same woofery, to pamiętaj, że zwrotnica jest dopasowana do konkretnych głośników i żeby to miało ręce i nogi pasuje zrobić nowe zwrotki
- CrocodileReggae
- Gadatliwa bestia