[ VR6 BLUE FOX EDITION ]
Moderator: G0 Karcio
- Maciekwisla1906
- Ma gadane
- Kontakt:
wycieraczka jest, więc czegoś takiego nie chciałem robić, bo jak jest sucha szyba, no to po co ją rysaćtauka pisze:Fox_00, Nie wiem czy masz wycieraczkę z tyłu, ale kolo ma tak zrobia klape z tyłu, ze otwiera się elektrycznie po przesunieciu manetki od wycieraczek tak jak bys chciał wycieraczkę tylną właczyc. Niezły bajer i zadnych zbednych guziczków
- Dawca_Nerek
- Forum Master
tauka, no pięknie dlaczego tak póżno o tym mówisz I czemu ja o tym nie pomyślałem Z ciekawości zobacze jak by to zadziałało
tauka, dla Ciebie za takie rady !!
Fox_00, sorki za OT w twoim temacie ale na przepraszam powiem jeszcze raz: Golfik wyszedł super, lakier wspaniały no tylko zlikwiduj wycieraczke
tauka, dla Ciebie za takie rady !!
Fox_00, sorki za OT w twoim temacie ale na przepraszam powiem jeszcze raz: Golfik wyszedł super, lakier wspaniały no tylko zlikwiduj wycieraczke
Czasem na trasie spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
nieeeeee, jest bardzo przydatna jak trzeba przelecieć gdzieś polną drogąDawca_Nerek pisze:zlikwiduj wycieraczke
I nowe foteczki dzisiaj zrobione tylko tak sobie bo nic dzisiaj nie robiłem przy nim
[ Dodano: Pon Kwi 17, 2006 13:13 ]
niedługo może przedstawie wam kolejny projekcik, ale to dopiero jak kupię gdzieś golfika jeszcze jednego
- Dawca_Nerek
- Forum Master
Oj jak mi się ten lakierek podoba
Miałem Ci też wspomnieć jak to pisze Goofi, o tej ramce
Wiesz co pewnie jestem w mniejszości ale też jestem za przyciemnianiem szybek tylko nie taką "smołą" ale chodzi mi o przednie szybki, można by je tak delikatnie też przyciemnić, a tą czarną folie zmienić na 2 tony niżej jasniejszą!
Miałem Ci też wspomnieć jak to pisze Goofi, o tej ramce
Wiesz co pewnie jestem w mniejszości ale też jestem za przyciemnianiem szybek tylko nie taką "smołą" ale chodzi mi o przednie szybki, można by je tak delikatnie też przyciemnić, a tą czarną folie zmienić na 2 tony niżej jasniejszą!
Czasem na trasie spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
będzie tylko czekam aż mi przyślą zatrzaski takie do tych uszczelekGoofi pisze:Zamierzasz montowac uszczelne, ktora idzie po brzegach dachu
tablica była krzywoGoofi pisze:Fox_00: tamke od tylnej tablicy masz troche krzywo
Goofi pisze:Poza tym jakos tak srednio mi pasuje tam chromowana
a jakie ramki proponujecie ??Dawca_Nerek pisze:Miałem Ci też wspomnieć jak to pisze Goofi, o tej ramce
przednie szybki pójdą też do przyciemniania, a tylne jeszcze raz chyba będe miał przyciemniane bo mam całe porysowane więc być może że będą jaśniejszeDawca_Nerek pisze:Wiesz co pewnie jestem w mniejszości ale też jestem za przyciemnianiem szybek tylko nie taką "smołą" ale chodzi mi o przednie szybki, można by je tak delikatnie też przyciemnić, a tą czarną folie zmienić na 2 tony niżej jasniejszą!
Z forumowymi moze byc problem bo pierwsza dostawa sie rozeszla a druga to nie wiadomo kiedy bedzie. Ja bede teraz wymienial, to chyba sie zdecyduje na takie proste czarne bo szare tlo jakos srednio mi pasuje, gosc z allegro unital_com_pl ma m.in. takie z tego wyboru http://nik-w.w.interia.pl/ofertowka.jpg
- barteKKK03
- V.I.P.