golf MK 3 zbiera się woda
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
golf MK 3 zbiera się woda
Witam. Mam taki problem i już zaczyna mnie to wk**** a mianowicie zbiera się woda z tyłu auta zaraz za fotelem kierowcy i pasażera. Odpływy z szyberdachu są drożne więc możemy to wykluczyć. Skąd może się ta woda zbierać?? jak leje szlaufem po samochodzie to nigdzie nic nie leci, a jak wchodze rano do samochodu po wieczornym deszczu wykładzina mokra;/
VW Silesia Club
Mi w polo i golfie IV woda leciała przez uszczelkę drzwi i wcale nie było nic widać jak lałem wodę z węża. Poczekałem na konkretny deszcz i siedząc w aucie obserwowałem którędy dostaje się woda i wyszło że uszczelką. Zdjąłem ją i założyłem od nowa i nastała susza w aucie.
Ponadto woda może lecieć przez drzwi jak są niedrożne odpływy lub porwana folia itp. Sporo jest problemów z wodą ogólnie w naszych VW. Nawet przez obudowę filtra pyłkowego woda potrafi lecieć do środka ale wtedy to na nogi pasażera.
Ponadto woda może lecieć przez drzwi jak są niedrożne odpływy lub porwana folia itp. Sporo jest problemów z wodą ogólnie w naszych VW. Nawet przez obudowę filtra pyłkowego woda potrafi lecieć do środka ale wtedy to na nogi pasażera.
Ostatnio zmieniony sob cze 05, 2010 17:27 przez erikt65, łącznie zmieniany 2 razy.
pekin pisze:w jaki sposob twoim zdaniem po wieczornym deszczu do stojacego auta woda mogla sie dostac przez podwozie?
_KEVIN_ pisze:jakim cudem by woda leciała z dołu do góry
już takie cyrki widziałem, jak próg był dziurawy i dziura w podłodze, po większej ulewie u kumpla woda była w środku, tak więc nie ma co tu się dziwić, brat miał pod dywanikiem z przodu wilgoć po deszczu i co szła właśnie spodem :green_fuck: