problem z silnikiem vr6 golf 3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
problem z silnikiem vr6 golf 3
witam
mam problem z silnikiem vr6 golf3
niechce auto zapalic a jak zapali to gasnie podczas jazdy nagle gasnie i nie moge go uruchomic bardzo powoli wchodzi na obroty i szczela w filtr powietrza.
robilem komputer - brak usterek
mechanik mi wymieił juz wszystko co mozliwe
apatat zapłonu , kable , swiece wszystkie filtry .
do tego jak auto pozwoli mi jechac to zuzycie ma srednie 19 /100 gdzie wczesniej miał okolo 9.4 jeszcze zastanawiam sie nad pompka paliwa ale mechanik mowił ze jest dobra .
tego golfa mam juz 11 lat i dotej pory chodził bez problemu przebieg 235 tys
juz nie wiem co mam znim zrobic > moze ktos miał cos podobnego.
dzieki za kazdy pomysł
pozdrawiam
mam problem z silnikiem vr6 golf3
niechce auto zapalic a jak zapali to gasnie podczas jazdy nagle gasnie i nie moge go uruchomic bardzo powoli wchodzi na obroty i szczela w filtr powietrza.
robilem komputer - brak usterek
mechanik mi wymieił juz wszystko co mozliwe
apatat zapłonu , kable , swiece wszystkie filtry .
do tego jak auto pozwoli mi jechac to zuzycie ma srednie 19 /100 gdzie wczesniej miał okolo 9.4 jeszcze zastanawiam sie nad pompka paliwa ale mechanik mowił ze jest dobra .
tego golfa mam juz 11 lat i dotej pory chodził bez problemu przebieg 235 tys
juz nie wiem co mam znim zrobic > moze ktos miał cos podobnego.
dzieki za kazdy pomysł
pozdrawiam
- Wrobel Gda
- Mały gagatek
- Kontakt:
może rozrząd przeskoczył o ząbek , to że jest na łańcuchu nie znaczy że się go nie wymienia, wymieniałeś chociaż ślizgi w nim kiedyś?
2,9vr6syncro viewtopic.php?f=88&t=301280" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Manometr za pompe - 3 bary.Megapauer pisze:a moze ktos wie jak sprawdzic pompke paliwowa
pytam dlatego ze kolega mechanik mi mowil ze pomka moze sie zacierac i dlatego raz bedzie jezdzil a raz nawt nie zapali chcialbym to sam sprawdzic
no i jak kto wie jakie ma byc cisnienie
Ja bym jednak jeszcze sprawdził przepływke - weź ją wypnij i spróbuj go odpalić.
Ostatnio zmieniony sob cze 12, 2010 14:54 przez Piter, łącznie zmieniany 1 raz.