\xxxGlaDxxx pisze:222 konnym tdi
A ja na to że musi mieć dużą tą dziurkę żeby go wciągnąćxxxGlaDxxx pisze:mk3 objeżdża 330 konnego Focusa RS z mechaniczną szperą, a Golfa R zlosa wciąga jedna dziurką od nosa
ja nie,dobrze sie przyjrzyjCinek pisze:wyprzedzanie na trzeciego,
bo wiecej nie jechalemCinek pisze:kręcenie filmów przy 180
dokladnie,bo nie zredukowalem na 4 bo trzymalem telefon,inaczej redukcja i moment...Cinek pisze:dogonienie trwało wieki
nikt nie kaze do kille zagladac. wejdz w moj profil na yu... mam 215 na zwyklych drogachCinek pisze: jak dla mnie żenada, wybacz.
oczywiscieCinek pisze:ale na każdego przyjdzie pora
Niezły jest. Mnie to dzisiaj autobus wyprzedził, jak sie na złym pasie ustawilem za jakimś kapelusznikiem. Nic, tylko czekać aż kierowca wpisze tutaj killa Autosan vs. Golf RxxxGlaDxxx pisze:kris60 a co powiesz o użytkowniku zabba88 który swoim 222 konnym tdi w mk3 objeżdża 330 konnego Focusa RS z mechaniczną szperą, a Golfa R zlosa wciąga jedna dziurką od nosa![]()
nie ty, to może ja ? 1:00 obejrzyj, bo widać nie patrzyłeś co sie na drodze działoduber pisze:Cinek napisał/a:
wyprzedzanie na trzeciego,
ja nie,dobrze sie przyjrzyj
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości