zostawić tak?

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Nie interesuje mnie jak problem zamaskować tylko jak rozwiązać?Karol G60 pisze:możesz założyć osłonkę termokurczliwa .. lub po prostu izolacją owinąć ...
wymienić na nowykiss pisze: Nie interesuje mnie jak problem zamaskować tylko jak rozwiązać?
to po co tu wogóle wchodzisz i się odzywasz - kiss, przewód pękł ze starości bo to plastik - można zgrzać ale wiesz ze to podciśnienie serwa hamulców - twoje ryzyko i ryzyko tych co będziesz wiózł lub tych w których przywalisz bo nagle przy 150km/h okaże się że hamulce coś tępeAndrzej1 pisze:Witam
Jeśli gość który ma kilkaset "pomógł' zadaje tak idiotyczne pytanie ,to na te forum nie warto
wchodzić.
Z szacunkiem dla normalnych forumowiczów.Andrzej1.
Pozwoli Szanowny Kolega, że się nie zgodzę: proszę przejrzeć np moje "pomógł", są w przytłaczającej większości z elektryki ale z innych działów to ja się uczę - tak bywa.Andrzej1 pisze:Witam
Jeśli gość który ma kilkaset "pomógł' zadaje tak idiotyczne pytanie ,to na te forum nie warto
wchodzić.
Z szacunkiem dla normalnych forumowiczów.Andrzej1.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 107 gości