MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
steniu4, co by to nie było, mocy będziesz miał za mało, chyba że jakieś RS
chciałbym, ale swap to 10 tys lekko pewnie. Celowałbym w jakieś 1.8T z S3, do tego heblekris60 pisze:truckman, Zrób swapa na mocną benzynę to będziesz i mocniejszym ucierał nosy, nie pozornym Variatem
Ostatnio zmieniony pn cze 14, 2010 20:16 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.
No jednaksagano88 pisze:A jednak...
zawsze za mało. nawet RS robi sie zwykły po pewnym czasie...truckman pisze:co by to nie było, mocy będziesz miał za mało, chyba że jakieś RS
Nie jest tak źle... Ale jak taki porządny wymiatacz to szukaj bitego S3 z UK... Tylko bitych w tył prawie nie ma niestety :/truckman pisze:swap to 10 tys lekko pewnie. Celowałbym w jakieś 1.8T z S3, do tego heble
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
Chodziło mi, że jeśli sprzedam Varianta, to żeby być pierwszym na drugich światłachsteniu4 pisze:zawsze za mało. nawet RS robi sie zwykły po pewnym czasie...
ale kto mi to padło kupi? Nie zostaje nic innego, jak zbierać pieniądze na mody. Tamto bym sobie za 2 tys pomodził, a tutaj? Masakra jakaś.
Jak się przekłada ilość koni na czasy do setki.
Zawsze może być gorzej. Silnik N/A to dopiero masakra... Nie sprzedawaj wariata. no chyba, że mnie będzie stać to wezmę od Ciebietruckman pisze:Tamto bym sobie za 2 tys pomodził, a tutaj? Masakra jakaś.
Jak się przekłada ilość koni na czasy do setki.
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Czy ta moc jest aż taka ważna? Auto ma cieszyć również oko, a po mieście i tak średnia jest niska, no chyba że na trasę.
dzisiaj jeździłem kolegi zabaweczką, jak dla mnie idealne kombi:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13528202
efekt w środku niesamowity, no i jest na sprzedaż
dzisiaj jeździłem kolegi zabaweczką, jak dla mnie idealne kombi:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13528202
efekt w środku niesamowity, no i jest na sprzedaż
Ostatnio zmieniony wt cze 15, 2010 19:40 przez Maximus-83, łącznie zmieniany 1 raz.
Maximus-83, nie pokazuj takich rzeczy bo się posikam! Jestem ciągle chory na SAABa i mocno myślę czy nie wrócić do szweda ale na SS-a mnie nie stać niestety...
Też mi się strasznie podobają te kombi. Jedne z najładniejszych na rynku.Maximus-83 pisze:dzisiaj jeździłem kolegi zabaweczką, jak dla mnie idealne kombi:
No ale oczywiście Volkswagen Golf IV jest najlepszym autem na świecie!
truckman, a Ty nie wydziwiaj tylko rób variata, a nie jakieś maluchy.
Ostatnio zmieniony śr cze 16, 2010 09:33 przez brz, łącznie zmieniany 1 raz.
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;
A nie jest? Przekonaliście mnie i wracam skruszony na forum jako ten syn marnotrawny. Już do końca życia będę jeździł swoim ukochanym golfikiem i nikomu go nie oddam.truckman pisze:brz napisał/a:
Musiałem to napisać bo znowu któryś yntelygent by mnie oświecił, że to nie forum (tym razem) Saaba.
Zamiast swapa lepiej gwint kup i będzie dobrze.
A, zapomniałbym. Zauważyłem, że zmieniłeś banner. Co się stało?
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;
Zacząłeś robić mi konkurencję, więc myślę że 2 w ciągu 24 godzin to dobry wynik?brz pisze:A, zapomniałbym. Zauważyłem, że zmieniłeś banner. Co się stało?
Miała być zmiana, ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Narazie na sierpień planuję oddać przedni zderzak do pospawania i cały trzeba będzie pomalować, no i oczywiście gwint w rozsądnej cenie też miło by było znaleźć. Narazie inne zmiany mnie nie interesują, bo bez gwintu nie ma efektubrz pisze:Zamiast swapa lepiej gwint kup i będzie dobrze.
No pewnie, że nie. Jest trzeci, zaraz po Phaetonie i Cayenne Turbo Sbrz pisze:A nie jest? Przekonaliście mnie i wracam skruszony na forum jako ten syn marnotrawny.
Ostatnio zmieniony śr cze 16, 2010 09:49 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.
Najlepszy to jest Golf alem druga generacja:Dbrz pisze:A nie jest? Przekonaliście mnie i wracam skruszony na forum jako ten syn marnotrawny. Już do końca życia będę jeździł swoim ukochanym golfikiem i nikomu go nie oddam.truckman pisze:brz napisał/a:
Musiałem to napisać bo znowu któryś yntelygent by mnie oświecił, że to nie forum (tym razem) Saaba.
Zamiast swapa lepiej gwint kup i będzie dobrze.
A, zapomniałbym. Zauważyłem, że zmieniłeś banner. Co się stało?
Pozdro
Truckman a może silnik od VR6 ^^
Jak już to wsadzałbym 1.8T z S3. 220 koni + turbina. 2.8 V6 z Gofa IV ma mniej mocy, a roboty tyle samo pewnie Po drugie opłaty itd itd. a zresztą Diesel górąadikpn pisze:Truckman a może silnik od VR6 ^^
Ostatnio zmieniony śr cze 16, 2010 18:23 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.