[Silnik,Skrzynia]PROBLEM
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[Silnik,Skrzynia]PROBLEM
Wróciłem dzis z Krakowa i poczułem taki zapach spalonego oleju i patrze pod spód a tam leje sie z miedzi silnikiem a skrzynia czy to moze byc jakiś zimering ? i dolna czesc silnika zarzygana
- Waqa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
jak się rozlatują nity to widać dziury w obudowie skrzyni gołym okiem. stawiam na zimering na wale lub na walku zdawczym w skrzyni. tak czy siak skrzynia weg.
Ostatnio zmieniony wt cze 15, 2010 22:15 przez Waqa, łącznie zmieniany 1 raz.
Juz po naprawie a problem był ze skrzynią w kórej była odziwo dziura wielkosci 2cm ,dałem do spawania i wszystko ok
Ostatnio zmieniony pn cze 21, 2010 10:36 przez sali, łącznie zmieniany 2 razy.
No i lipa awaria Po 100 km ze skrzyni ponownie sie rozlało tylko teraz to wszystko naraz było tylko uderzenie huk i poszło.Mechanik powiedział ze mógł te kolo od sprzegła nie dokrecic no i chyba to ale co patrzyłeniam to skrzynia jak wrzucam jedynke to jedzie do przodu ok 20cm i blokada i tak sam ze wstecznym biegiem ,Skrzynia ładnie chodzi a i nawet na sprzegle jak w wcisne to zero rezultatu. To tylko to dobrze że to mi sie stało pod domem jak wróciłem z pracy
[ Dodano: 24 Cze 2010 16:45 ]
Panowie jest tak ze skrzynia cała tylko ten element co jest przed skrzynia a mowa o dyferencjale tu z nim jest problem i czy takie to kupie czy ciężko lub wymiana całej skrzyni
[ Dodano: 24 Cze 2010 16:45 ]
Panowie jest tak ze skrzynia cała tylko ten element co jest przed skrzynia a mowa o dyferencjale tu z nim jest problem i czy takie to kupie czy ciężko lub wymiana całej skrzyni