wczoraj były testyarturkw pisze:ładnie sie prezencia jak wrażenia z jazdy juz były jakies testy? bo te silniczki w serii podchodza nawet pod 160 koni wiec jest pewnie nieźle
![bajer :bajer:](./images/smilies/bajer.gif)
![helm :helm:](./images/smilies/helm.gif)
![okej :okej:](./images/smilies/okej.gif)
PozdrooVWki
Moderator: G0 Karcio
wczoraj były testyarturkw pisze:ładnie sie prezencia jak wrażenia z jazdy juz były jakies testy? bo te silniczki w serii podchodza nawet pod 160 koni wiec jest pewnie nieźle
i to chcialem uslyszec:) kurde taki swap to jest to o czym mysle non stopPiterGOLF pisze:wczoraj były testydwooja zrobiła bezproblemowo 200km bez zająknięcia, tak że na razie jestem zadowolony. Silniczek daje radę
dwie paczki wczoraj pocisnąłem bez problemu większego, więcej na razie nie chciałem bo wszystko jeszcze na świeżo jest. Generalnie JEST GIT !
ja tak samo ale ja sie pisze jeszcze na przewózkę tym cackiemszczep pisze:projekt jest megabędę musiał kiedyś na żywca oblukać
Barokowo tzn? Festyniarsko ? Jak dla mnie to lepsze złote niż różowebarteKKK03 pisze:Trochę barokowo na tych kołach... ale całość prezentuje się ładnie.
Założenie było takie żeby zrobić coś innego. Nie znam wszystkich slangów forumowych tak, że sory za złą interpretacje;) generalnie jestem świadomy, że nie każdemu musi się ten samochód podobać bo nie jest zrobiony standardowo. Wiadomo że nie każdy lubi odbiegać od jakiś utartych zasad tuningowych stylów, tutaj jest kilka zasad złamanych (kto robi usa na szerokim zderzaku ?) ale nie razi chyba w oczy przynajmniej mnie. PozdrooVWki i dziękibarteKKK03 pisze:Nie, nie mówię że festyniarsko... po prostu, hmmm... "ciężko", po prostu w innym stylu niż typowa przebudowa GolfaAle tak jak pisałem, złożone całość prezentuje się dobrze.
No dzisiaj dostałem maila zwrotnego, tak że trzeba zacisnąć poślady i ogarniać padaczke... Jest motywacja... do wyjazdu dwooja musi być ogarnieta, nie mam mowy o wiszących klapkach od progów i wyłażącej rynience dachowejidgray pisze:auto nie powala przez zdjęciapewnie trzeba zobaczyć na żywo lakier w słońcu i te dopracowane detale
od tych co widzieli na żywo słyszałem że rwie suty więc nie pozostaje nic innego jak czekać na event by zobaczyć ropniaka
Też sobie na Evencie pooglądam,PiterGOLF pisze:No dzisiaj dostałem maila zwrotnego, tak że trzeba zacisnąć poślady i ogarniać padaczke... Jest motywacja... do wyjazdu dwooja musi być ogarnieta, nie mam mowy o wiszących klapkach od progów i wyłażącej rynience dachowejidgray pisze:auto nie powala przez zdjęciapewnie trzeba zobaczyć na żywo lakier w słońcu i te dopracowane detale
od tych co widzieli na żywo słyszałem że rwie suty więc nie pozostaje nic innego jak czekać na event by zobaczyć ropniaka
, srebrnych znaczkach z przodu i tym podobnych historiach ktore widać jeszcze na foto. No i jest jeszcze kilka drobnych bezeedur które chciałbym ogarnać do Eventu. Tak, że trza działać
Zobaczysz na żywo to ocenisz
.
coś będzie na pewnoarturkw pisze:może jakieś video jak auto przyspiesza? lub z rolki ?
zapraszambartekkk pisze: Też sobie na Evencie pooglądam,![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości