[mk IV] Smoła by Pele
Moderator: G0 Karcio
Koreczki pomarańczowe a jak Ci się podoba takie koło i bagażnik ??:bajer:
Moje MK IV
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
kenzy17,takie koła to kusząca propozycja ale jak na mój gust trochę za wulgarne, co do kół i klimatu który będzie towarzyszył autu pisałem kilka stron wcześniej, nawet dodałem małe VT, bagażnik absolutnie nie będzie miał racji bytu w tym mkIV, we Wrocławiu śmiga już podobny projekt Juniora-GT tylko, że mkIII
Sam pomysłkenzy17, bardzo fajny i dziękuję ale już mam coś własnego, bardziej klasycznego
pozdraVWiam
Sam pomysłkenzy17, bardzo fajny i dziękuję ale już mam coś własnego, bardziej klasycznego
pozdraVWiam
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
mmmm..przepyszny cytrynowy nektarpelton pisze:Cytat:
tylko dlaczego nie ma mnie na zadnym zdjeciu
to nie moja wina, że tak Cię ciągnie do cytrynówki, zwłoki na zdjęciu wyglądają słabo
______LET's GOLF______
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
eeeee...stara biedapelton pisze:OCIU napisał/a:
Teee majster nie picuj tu felami, tylko chwal się szmocą
AJM 115 ps
Ostatnio zmieniony ndz cze 20, 2010 20:16 przez xxxPALUCHxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
______LET's GOLF______
REASUMUJĄC:
176 KM
419 NM
Jedzie bardzo miło, bez kłopotów zamieniłem BJ'ki na igła komplet AL'ek, BIP'y rzędu ~ +/- 5 - 10, przy okazji wjechał nowy komplet oringów do pompek, nowy soft
pompki AL'ki
turbo from ARL
FMIC IVECO TD 2,8L
chłodniczka oleju from ARL
wkład panelowy PIPERCROSS
soft by EVO
Dzięki EVO za całą robotę, chyba na tym skończyła się moja przygoda z podnoszeniem mocy w AJM póki co pozostaje tylko śmigać i cieszyć się tym co mam bo to jazdy po mieście jak i na trasie w zupełności mi na razie wystarczy, ciekawe tylko kiedy się znudzi
176 KM
419 NM
Jedzie bardzo miło, bez kłopotów zamieniłem BJ'ki na igła komplet AL'ek, BIP'y rzędu ~ +/- 5 - 10, przy okazji wjechał nowy komplet oringów do pompek, nowy soft
pompki AL'ki
turbo from ARL
FMIC IVECO TD 2,8L
chłodniczka oleju from ARL
wkład panelowy PIPERCROSS
soft by EVO
Dzięki EVO za całą robotę, chyba na tym skończyła się moja przygoda z podnoszeniem mocy w AJM póki co pozostaje tylko śmigać i cieszyć się tym co mam bo to jazdy po mieście jak i na trasie w zupełności mi na razie wystarczy, ciekawe tylko kiedy się znudzi
pelton, piękny wynik. A co ze sprzęgłem?
Ostatnio zmieniony wt cze 22, 2010 22:13 przez brz, łącznie zmieniany 1 raz.
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
sprzeglo daje rade co moze wydawac sie dziwne ale to raczej od tego ze moment max jest przy 2700 i lagodnie wstaje
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
hmyyyyyybrz pisze:pelton, piękny wynik. A co ze sprzęgłem?
no to wyjaśniłevolution pisze:sprzeglo daje rade co moze wydawac sie dziwne ale to raczej od tego ze moment max jest przy 2700 i lagodnie wstaje
brz, jak usłyszałem jaki jest wynik też o to pytałem jako pierwsze z wielu
Ostatnio zmieniony wt cze 22, 2010 22:32 przez PELE, łącznie zmieniany 1 raz.