[BORA] VR6 SWAP STRONA 137
Moderator: G0 Karcio
- Dawca_Nerek
- Forum Master
Piękne kołojakub372 pisze:http://moto.allegro.pl/it..._35_225_44.html
Moje MK IV
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
- Dawca_Nerek
- Forum Master
jakub372, ja na takich jeżdżę. Bierz 18 jak już się na nie zdecydowałeś, bo róznicy w jeździe żadnej a lepiej wyglądają. Dodatkowo rant powoduje że koło się wydaje mniejsze dlatego też 18 są wskazane. I tak jak mówi Dawca_Nerek, około 2 koła z oponkami za 18. Za 17 odpowiednio mniej
Musisz też patrzeć że takie koła to w miarę ciężko jest dostać.
I jak już byś je brał to odkupiłbym od Ciebie kapsle i dał moje, bo moje są bez napisu i całe srebrne
Musisz też patrzeć że takie koła to w miarę ciężko jest dostać.
I jak już byś je brał to odkupiłbym od Ciebie kapsle i dał moje, bo moje są bez napisu i całe srebrne
Ostatnio zmieniony wt cze 22, 2010 22:30 przez synec, łącznie zmieniany 3 razy.
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169
To jak nie masz kasy to poczekaj i dołóż na 18. "biednego" niestać na pomyłki. A jak kupisz 17 to pozostanie niedosytjakub372 pisze:no tak tylko nie mam zbytnio kaski i myslalem ze jak bym kupil te 17 to przezucil bym sobie opony z moich felg które mam na te asa bo profil 225 to chyba troche za duzo biorąc pod uwage ze w moim mk4 jest tylko 90 kucyków
zadzwonie jutro do gościa zobacze ile zejdzie z ceny
Żeby nie było OT napiszę, że Boruc masz bardzo ładne auto, naprawdę bardzo ładne takie.... frykaśne