1.6 AKL drgawka i powracający błąd przepustnicy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Witam panowie jeśli chodzi o ten nieszczęsny czujnik a właściwie to zawór jest odpowiedzialny za wyłączenie wspomagania przy wyżczej prędkości gdy jest odłączony wtedy jest silnik obciązony bardziej. I mam pytanie czy wiecie może jak zrobić żeby lepiej wkręcała się Octavka na obroty1.6 benzyna poproszę o ino
Witam,
i co Koledzy? Dalej Wam AKL siedzenie masuje? Rozwiązał ktoś ten problem czy się pogodziliście z tematem?
Coraz bardziej przychylam się do teorii, że winą jest komputer, który stara się na biegu jałowym obniżyć dawkę paliwa, bo w czasie upałów jeździłem z włączoną klimą i o drgawce, wahnięciach silnika zapomniałem. Przy lekko podniesionych obrotach to nie występuje.
Podobny temat > Na biegu jałowym silnik się trzęsie
Pozdraviam
i co Koledzy? Dalej Wam AKL siedzenie masuje? Rozwiązał ktoś ten problem czy się pogodziliście z tematem?
Coraz bardziej przychylam się do teorii, że winą jest komputer, który stara się na biegu jałowym obniżyć dawkę paliwa, bo w czasie upałów jeździłem z włączoną klimą i o drgawce, wahnięciach silnika zapomniałem. Przy lekko podniesionych obrotach to nie występuje.
Podobny temat > Na biegu jałowym silnik się trzęsie
Pozdraviam