wymiana pompy. cos poszlo nie tak?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
wymiana pompy. cos poszlo nie tak?
witam mam golfa z silnikiem SB 80 km. Ostatnio padla mi pompa wtryskowa wiec kupilem druga sprawdzilem u pompiarza i wszystko bylo ok pompa cykala spokojnie 300 atmosfer przy 100 obr. zasysala paliwko i wszystko bylo dobrze. pompiarz wytlumaczyl mi jak wymienic pompe wiec zabralem sie do pracy. wymienilem pompe i chyba popelnilem jakis blad z rozrzadem(ustawilem wszystkie 3 punkty dobrze) poniewaz samochod nie ma sily. o co chodzi prosze o pomoc na dodatek z rozrzadu badz pompy dochodzi jakis dziwny dzwiek
pozdrawiam Morezone
pozdrawiam Morezone
- munior
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
No właśnieVireWolf88 pisze:...a kont wtrysku ustawiłeś??
A o podstawowej rzeczy jak ustawienie konta wtrysku zapomniałmorezone pisze:pompiarz wytlumaczyl mi jak wymienic pompe
Sprzedam : Czysciutki ori nastawnik HDK z każdą wtyczką wystepujacą w tdi ,Tuningowy komputer 16 i 8 bit ,części do ecu 16 i 8 bit .Uszczelnioną pompę wtryskową do tdi ,wszystkie części do pomp vp37 ,dezaktywuję immo w sterownikach 1,9 tdi 028906021,038906018
- munior
- Kontakt:
No fakt arwam zapomniałemarwam pisze:munior, przecież pompiaż też musi zarobić
Sprzedam : Czysciutki ori nastawnik HDK z każdą wtyczką wystepujacą w tdi ,Tuningowy komputer 16 i 8 bit ,części do ecu 16 i 8 bit .Uszczelnioną pompę wtryskową do tdi ,wszystkie części do pomp vp37 ,dezaktywuję immo w sterownikach 1,9 tdi 028906021,038906018
- raf-gog
- RAFI
- Kontakt:
Kochany kolego kupiłeś MOJA POMPĘ!!
Teraz widzę pewną nieścisłość w Twojej wypowiedzi:
Numer mojego konta i dane masz więc czekam na moje 50zł, bo zrobiłeś ładnego wałka, ale niestety się sypło :green_fuck:
Dobrze, że jeszcze nie wystawiłem komentarza, czekam na kontakt z Twojej strony najlepiej telefoniczny.
Pozdrawiam!
Teraz widzę pewną nieścisłość w Twojej wypowiedzi:
więc dlaczego okłamałeś mnie, że pompa była niesprawna, "nie podaje paliwa, naprawa 100zł" i ja Ci oddałem pół tej kwoty jako, że udzielałem na nią gwarancji, bo byłem pewien jej sprawności!!morezone pisze:sprawdzilem u pompiarza i wszystko bylo ok pompa cykala spokojnie 300 atmosfer przy 100 obr. zasysala paliwko i wszystko bylo dobrze.
Numer mojego konta i dane masz więc czekam na moje 50zł, bo zrobiłeś ładnego wałka, ale niestety się sypło :green_fuck:
Dobrze, że jeszcze nie wystawiłem komentarza, czekam na kontakt z Twojej strony najlepiej telefoniczny.
Pozdrawiam!
:dol: :dol: :dol:
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2903078#2903078][img]http://img59.imageshack.us/img59/7623/buzik.jpg[/img][/url]
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2903078#2903078][img]http://img59.imageshack.us/img59/7623/buzik.jpg[/img][/url]
- munior
- Kontakt:
Oj nie ładnie panie morezone, kolegów z forum tak oszukiwać My tu pomagamy a Ty takie numery wykręcasz ?raf-gog pisze:więc dlaczego okłamałeś mnie, że pompa była niesprawna, "nie podaje paliwa, naprawa 100zł" i ja Ci oddałem pół tej kwoty jako, że udzielałem na nią gwarancji, bo byłem pewien jej sprawności!!
z kolega wyszlo male nie domowienie ale wszystko wyjasnione i dogadane ustawilem kat na zegar i samochod bryka jak siemasz wiktor i na dodatek zero czrnego dymu:) tylko na cieplym jak odstoi ze 30 minut musze go palic z przyspieszacza albo czekac az rozrusznik zakreci z 10 razy. moze to przez to ze bendiks sie przekrecil? albo przez to ze z jednego wtrysku sie leje i sie zapowietrza? albo nie wiem co