Wyrzuca plyn ze zbiornika.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Wyrzuca plyn ze zbiornika.
Kolejny problem Ale golfika dalej szanuje
Jezdze nim juz 4lata. Nigdy nie mialem takiego problemu pojawil sie on po zimie otoż.
Jezdzac smigajac temperature trzyma w porzadku wjezdzajac w miasto temperatura sie podnosi korki itp itd nie ma w tym nic dziwnego. Ale podczas gdy temp. sie podnosi zaznacze ze jeszcze nie do takiej ze wlacza sie chlodnica, zaczyna wyrzucac plyn ze zbiornika. Myslalem ze pękł mi zbiornik ale te otwory wygladaja jak orginalne. Zawsze wydawalo mi sie ze ten uklad ma byc szczelny w 100%.
Załaczam zdjecia.
Jezdze nim juz 4lata. Nigdy nie mialem takiego problemu pojawil sie on po zimie otoż.
Jezdzac smigajac temperature trzyma w porzadku wjezdzajac w miasto temperatura sie podnosi korki itp itd nie ma w tym nic dziwnego. Ale podczas gdy temp. sie podnosi zaznacze ze jeszcze nie do takiej ze wlacza sie chlodnica, zaczyna wyrzucac plyn ze zbiornika. Myslalem ze pękł mi zbiornik ale te otwory wygladaja jak orginalne. Zawsze wydawalo mi sie ze ten uklad ma byc szczelny w 100%.
Załaczam zdjecia.
- kamien11985
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
- Paweł Marek
- V.I.P.
tak czarny, możesz go próbować właściwie wkręcić nie skosem to może będzie działał nadal jak należy. Obejrzyj gwint w zbiorniczku bo jeśli uszkodzony to i zbiorniczek nowy potrzebujesz - groszowa sprawa na szrocie
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
- kamien11985
- Użytkownik
- Kontakt:
- Paweł Marek
- V.I.P.
przecież dlatego właśnie wyrzuca tam że korek jest nieszczelny. Fakt że w przypadku gdyby nadmiernie wzrosło ciśnienie w układzie to poleci tymi samymi dziurkami, ale biorąc pod uwage to co napisałeś że korek przeskakuje to najpierw jego trzeba zmienić (i/lub zbiorniczek)Harry Harry pisze:Dziwne jest dla mnie co mowicie.
Plyn wyrzuca tymi dziurkami a do wymiany korek ?
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Mały gagatek
- Kontakt: