Głośniki w desce MK II !!
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Głośniki w desce MK II !!
Witam mam zamiar uruchomoć głośniki w desce rozdzielczej w MK II (te na podszybiu ) tylko jaki tam był rozmiar
na allegro jest tego trochę i nie chcę strzelic gafy , proszę o wskazówki . Pozdrawiam !!
na allegro jest tego trochę i nie chcę strzelic gafy , proszę o wskazówki . Pozdrawiam !!
lubie wiedziec co mam i czym jadę
GG 6546710
GOLFIK MK III 1.8 ADZ + LPG
Passata B5 1.6 AHL+LPG
GG 6546710
Passata B5 1.6 AHL+LPG
Ja wsadziłem boshmanny 10cm bo w drzwiach nie mam jeszcze miejsc na głośniki no i też prawie to gra (prawie... itd ), gdyby nie głosniki w tylnych boczkach i skrzynka w bagażniku to dzwięku by nie było.
A 10 cm wejdą:], (po małych przeróbkach). tzn trzeba troche deski przyciąć żeby otwory powiększyć, ale oryginalne maskownice to przykryją.
pozdr
A 10 cm wejdą:], (po małych przeróbkach). tzn trzeba troche deski przyciąć żeby otwory powiększyć, ale oryginalne maskownice to przykryją.
pozdr
nie bedę sie upierał bo dosyć dawno je kupiłem (wydaje - a włwściwie jestem pewien że 10)ale jutro wyjmę jeden i zmierzę jego średnicę i wstawię fotę i wszystko się wyjeśniDRU pisze:dziesiątki Ci weszły?? hehe to chyba je zipem spakowałes nie no ja ostatnio wymieniałem w podszybiu stare blaupunkty i wsadziłem boshmanny 87mm no i graja jakos tam
ale 10cm na bank by nie weszły!!
...
Jeżeli dostanę 87 mm bez problemu to wpakuje takie jakie były montowane w orginale
w sumie to tylko głosnik wiadomo jeżeli chce sie konkretnego czadu to tuba itd. , ale dla mnie to nie takie ważne a chcę mieć poprostu w miarę dobrą możliwośc posłuchania muzyczki .Pozdrawiam i dzieki za pomoc , napewno bede zakładał .
w sumie to tylko głosnik wiadomo jeżeli chce sie konkretnego czadu to tuba itd. , ale dla mnie to nie takie ważne a chcę mieć poprostu w miarę dobrą możliwośc posłuchania muzyczki .Pozdrawiam i dzieki za pomoc , napewno bede zakładał .
lubie wiedziec co mam i czym jadę
GG 6546710
Passata B5 1.6 AHL+LPG
GG 6546710
Passata B5 1.6 AHL+LPG
spoko spoko, poprostu dziwilem sie ze bez przeróbek by weszły "10".
p.s. w sumie po niewielkim wycieciu moznaby ze spokojem wrzucic tam 10cm
a tak poza tym to za jakis czas chce poprowadzic instalacje na tył autka gdzie chce wsadzic 4x6 cala głosniczki (tez w oryginalne otwory) - wiem wiem, nie mam sie czegos super po tym spodziewac ale zawsze cos tam pogra tyle o ile
chyba najlepiej w progu pociągnąć kable co?? robił to ktoś z tu obecnych??
p.s. w sumie po niewielkim wycieciu moznaby ze spokojem wrzucic tam 10cm
a tak poza tym to za jakis czas chce poprowadzic instalacje na tył autka gdzie chce wsadzic 4x6 cala głosniczki (tez w oryginalne otwory) - wiem wiem, nie mam sie czegos super po tym spodziewac ale zawsze cos tam pogra tyle o ile
chyba najlepiej w progu pociągnąć kable co?? robił to ktoś z tu obecnych??
zakupilem ost do Golfiacza takie cykacze http://www.allegro.pl/item94798574_kenw ... i_inne_hit].html graja nienajgorzej melomanem nie jestem i mi to wystarcza
VW jest bogiem, Golf nałogiem, Wożonko zabawą, a Woskowanie podstawą
www.k2.com.pl
www.pioneer.pl
www.k2.com.pl
www.pioneer.pl