MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
KluKoks pisze:truck, potrzebujesz jeszcze schodków do kabiny kierowcy przy tej wysokości zawieszenia
No i
się sprawdziło. Drugi raz pomrygały świece żarowe i esp. Efekt brak świateł stop i kolejny raz czujnik do wymiany. Do germani bez stopów nie pojadęPrzecież to trup jakich mało, kto wie czy do tej germani się doczłapie
micky, trzeba jeszcze trochę poprawić ale dzięki za opinię, dodają ognia do dalszych prac. Narazie muszę zająć się pierdołami, ale 2 najważniejsze mody postaram się zrobić jak najszybciej
Ostatnio zmieniony pn cze 28, 2010 00:09 przez truckman, łącznie zmieniany 2 razy.
Są gusta i guściki dokładnie jest na co popatrzećMk4 mi sie w variancie nie podobalo, do czasu az zobaczylem Twojego i powiem Ci ze podoba mi sie teraz bardzo Kawal dobrej roboty przy nim zrobiles, stad szacun!
Moje MK IV
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
czyli co planujesz? Ja chwilowo zmieniłem obiekt w który pakuje kase, ale mysle ze kropka nad i bedzie gleba i koniec. Projekt uwazam juz prawie za skonczony...micky, trzeba jeszcze trochę poprawić ale dzięki za opinię, dodają ognia do dalszych prac. Narazie muszę zająć się pierdołami, ale 2 najważniejsze mody postaram się zrobić jak najszybciej
micky, trzeba wymienić przedni zderzak na ori lakier w idealnym stanie, wsadzić nową zaspawaną listwę i lekko na gwincie skręcić Potem to jak bę∂ą chęci to się bę∂zie co nie co zminiać.
Ostatnio zmieniony pn cze 28, 2010 05:17 przez truckman, łącznie zmieniany 2 razy.
Potem weź się już tylko za to co nie widać (serce, wydech i heble), a jest bardzo przyjemne. Wygląd już jesttruckman pisze:micky, trzeba wymienić przedni zderzak na ori lakier w idealnym stanie, wsadzić nową zaspawaną listwę i lekko na gwincie skręcić Potem to jak bę∂ą chęci to się bę∂zie co nie co zminiać.
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
Kiedy? Masz już coś na oku?truckman pisze:lekko na gwincie skręcić
Ostatnio zmieniony pn cze 28, 2010 10:55 przez brz, łącznie zmieniany 1 raz.
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;
bez rewelki. Na początku sierpnia nowy MTS/TaTechnics. Więcej kasy nie mam, a lepszy rydz niż nic Oczywiście miło by było trafić pewną używkę, ale nastawiłem się już na nowybrz pisze:Kiedy? Masz już coś na oku?
No i dlatego chciałbym używkę gwint dostać to bym całą zawiechę zrobil i mógł myśleć o odpychaniu się ciężarówy Bo brak mocy pod sandałem coraz bardziej doskwiera, tym bardziej że sezon wycieczkowysteniu4 pisze:Potem weź się już tylko za to co nie widać (serce, wydech i heble), a jest bardzo przyjemne. Wygląd już jest
Ostatnio zmieniony pn cze 28, 2010 13:46 przez truckman, łącznie zmieniany 2 razy.
To w sprawie gwinta się odezwij na PW bo koleżka handluje zawieszeniami. Z resztą na bank trafiłeś na jego sklep szukając Niedługo też wybieram się do niego na jakieś imprezos flaszkos coś; to mógł bym przywieźć przy okazji do poznania. Zawsze to 30 z wysyłki mniej bo i tak jadę popytaj też wśród ludzi to im więcej kupi tym wiadomo taniej. csmperformance.pl wszystko od Karla mogę zabrać jak będę
Luźno. Ale Karola jakby co moge polecać. Dobry kumpel jeszcze z czasów GSi... Tunerska kopalnia wiedzy