zjada tylną opone prawą od wewnętrznej strony
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
zjada tylną opone prawą od wewnętrznej strony
Witam was koledzy po zimie zauważyłem że zjadło mi do połowy opone tylna prawą mam ksiązke w ktorej pisze że na tylnej belce w mkII nie można ustawić geometrii kół jak jade bo teraz mam letnie szersze jak wchodze w zakręt w lewo to jest ok nie buczy jak wchodze w prawy zakręt to buczenie z tyłu jest silne pomozcie bo nie wiem co jest wymieniłem łożysko dwa razy i dalej to samo powiem też że golfik miał nowe zawieszenie z tyłu które po czasie jakby sie obniżyło troche.
ReMO
kurcze no nie pamietam o jakiejś dziurze żebym w nia zawalił no a wydaje sie taka mocna tabelka no na pewniaka auto nie miało dzwona he no obadam co i jak a ten czop o którym mowicie to jest ta piasta co w łożysko wchodzi??
[ Dodano: 28 Cze 2010 21:38 ]
Powiedzcie mi koledzy jeszcze jak to obadać żeby wiedzieć co walniete czy czop czy belka??
[ Dodano: 28 Cze 2010 21:38 ]
Powiedzcie mi koledzy jeszcze jak to obadać żeby wiedzieć co walniete czy czop czy belka??
ReMO
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
wizualnie .. mozna ocenic , ale to musiałbys miec np porownanie z dobrąremik1234 pisze:Powiedzcie mi koledzy jeszcze jak to obadać żeby wiedzieć co walniete czy czop czy belka??
belka nie krzywi sie nie tyle od dziury.. bo pionowo to ona jest w miare mocna , do tego dochodzi amortyzator ze sprezyną..
ale więcej szkody robi np przywalenie bokiem w kraweznik.. jak zimą np ktos sobie zapragnie bokiem pojezczic na ręcznym , wtedy koło dostaje w d.. krzywi sie czop i belka..
Ostatnio zmieniony pn cze 28, 2010 22:45 przez guti, łącznie zmieniany 1 raz.
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!