Drązkiem kierowniczym poszedł olej od wspomagania..
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Progresywny
- Lubie to!
Drązkiem kierowniczym poszedł olej od wspomagania..
Panowie szybciutko zapytam.
Oglądałem ostatnio całe zawieszenie i po naciągnieciu tej gumowej osłony ktora osłania drązek od strony przekladni (na zdjeciu zaznaczyłem ruch jak osłone naciągnąłem )- poszedł a zarazem trysnął olej do wspomagania -myśle że on nadal sie pod tą osłoną tam znajduje...
Ale dlaczego doszlo do takiego wycieku ? coś już jest na wykonczeniu? Drążek przepuszcza?
Dodam, że z poł roku temu wymienialem cały ten drązek kierowniczy bo "jabłko" było wybite i stukał.
Pomożecie?
Oglądałem ostatnio całe zawieszenie i po naciągnieciu tej gumowej osłony ktora osłania drązek od strony przekladni (na zdjeciu zaznaczyłem ruch jak osłone naciągnąłem )- poszedł a zarazem trysnął olej do wspomagania -myśle że on nadal sie pod tą osłoną tam znajduje...
Ale dlaczego doszlo do takiego wycieku ? coś już jest na wykonczeniu? Drążek przepuszcza?
Dodam, że z poł roku temu wymienialem cały ten drązek kierowniczy bo "jabłko" było wybite i stukał.
Pomożecie?
Ostatnio zmieniony pn cze 28, 2010 20:53 przez Progresywny, łącznie zmieniany 1 raz.
- Progresywny
- Lubie to!
dj241, i co z tym sie wiąże, że skorodowala ? coś poważniejszego? Kurde specjalnie kupiłem gumę wiekszą od passata...dj241 pisze:wdała Ci się woda i listwa skorodowała
Ile kosztuje mniej wiecej regeneracja przekladni?
Ostatnio zmieniony pn cze 28, 2010 22:39 przez Progresywny, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mały gagatek
- Progresywny
- Lubie to!
- toudi
- Forum Master
- Kontakt:
widze ze wspomaganie to kula u nogi w golfie IV ..jest tak ze dajesz swoja a oni ci daja zregenerowana tyle ze to ceny od 600zl w zwyz..kolega jak mu cieklo wlal jakis preparat i ustalo ale ile wytrzyma??smiga juz rok na specyfiku i nie leci.ale w niektorych wypadkach czyli jakies 95% to nieda rady.uzywke kupicie to padnie po roku
[img]http://picasaweb.google.com/malecsc/Plaza#5541992316378824242[/img]
- Progresywny
- Lubie to!