pod silnikiem krokowym powinna byc strzalka - koniec strzalki w strone silnika, jezeli nie ma strzalki to obojetnie jak go zamontujeszwielgol pisze:jak na razie zamowilem czesc ktore bede mial w poniedzialek wymieniam : swiece, przewody elektryczne, kopolke, paluch, krzywki no i dodatkowo rozrzad. Dzisiaj zaloze spowrotem ta regulacje automatyczna podlaczana do sondy zobaczymy czy to cos da![]()
aha nie wiem jak sie spuszcza ten nagar bo jak odkrecilem srube pod reduktorem to owszem jest tam syf ale to jest w postaci takiej czarnej mazi i nie chce samo wyleciec czyms to sie czysci ??
chce jeszcze wywalic zawor ręczeny - czy do jak sie montuje silnik krokowy to bez rozniczy w ktora strone ??
a swoja droga gazownicy to jedni z najwieszych nieudacznikow(oczywiscie nie wszyscy)na rynku motoryzacyjnym - ostatnio pojechalem do znanego u nas w okolicy warsztatu z drobna usterka, zrobili mi ja na cacy ale jeszcze podlaczyli na chwile do kompa gazowego sprawdzic gratis czy dobra regulacja - sam nie wiem czemu sie na to zgodzilem, pare rzeczy pozmieniali pokrecili parownikiem-wyjechalem z warsztatu i k...wa moj samochod stracil wszystkie wlasciwosci jazdy na gazie, zamulony totalna porazka-wzialem klaptopa i przywrocilem go do zycia-swoja droga musisz po woli sam sie nauczyc programowac instalacje bo inaczej osiwiejesz z nerw