[GOLF MK3] VR6 Yellow Cab :) all foto str. 1
Moderator: G0 Karcio
- RafaelloW007
- Forum Master
powiem tak, szacun za to co robisz z tym autem, dałeś mu drugie życie ale jeśli chodzi o felgi to hmmm, tyle czekania, ukrywania itp a szału jakiegoś strasznego na mnie nie zrobiły... ten ich wzór mi nie leży, może na żywo się to inaczej prezentuje, napewno mega plus za coś nowego, podejrzewam ze jesteś pierwszy na takich felgach, no zobaczymy jak się będą prezentowały już spolerowane i na gotowym aucie, czekam na finisz, pzdr
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
wiesz... gusta sa rozne a mi te felgi odpowiadaja w 100%. Chcialem plaska felge i szeroka... udalo sie to polaczyc. Poza tym zalozenie przy robieniu tego auta bylo jedno... jak najwiecej ameryki... silnik jest, kolor jest (nie ukrywajmy ze zoltych w usa jest najwiecej) srodek robilem pod siebie... i do tego kolo od amerykanskiej legendy jakim jest corvetta... Poza tym poczekaj na filmik jak to kolo w jezdzie wyglada, bo ja wymiekłem
Nie sztuka jest tez kupic kolejnego RSa dokupic ranty i czekac az kazdy ci napisze ze masz super kolo... w zeszlym roku na Evencie to bylo monotonnie dla mnie... Wszystkie mk3 w ciemnych kolorach i wszystko na RSach... za duzo tego. Felg sie naszukalem, wyjda mnie pewnie tyle co RSy po polerce, ale dalej uwazam ze bylo warto, bo tej felgi na vw w PL nie widzialem. Za granica owszem jest kilka sztuk
Nie sztuka jest tez kupic kolejnego RSa dokupic ranty i czekac az kazdy ci napisze ze masz super kolo... w zeszlym roku na Evencie to bylo monotonnie dla mnie... Wszystkie mk3 w ciemnych kolorach i wszystko na RSach... za duzo tego. Felg sie naszukalem, wyjda mnie pewnie tyle co RSy po polerce, ale dalej uwazam ze bylo warto, bo tej felgi na vw w PL nie widzialem. Za granica owszem jest kilka sztuk
Ostatnio zmieniony pt lip 02, 2010 23:51 przez Fredi88, łącznie zmieniany 1 raz.
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
a dekielki masz jakieś do tego?
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
wczoraj patrzyłem an te koła i nie podobały mi się dzisiaj jestem zupełnie innego zdania jak pooglądałem zdjęcia corvett na tych kołach pozostaje pytanie które zadano wyżej, ciekawe jak to lustro będzie się z tym żółtym komponować masz może zdjęcia tych kół na żółtej corvette?
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
no ale bez takich nerwów proszę
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- kler_b
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Te fele z tego tematu jakos bardziej mi podchodza http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... c&start=30
VW Polo: viewtopic.php?p=3964687#3964687" onclick="window.open(this.href);return false;
tylko ze to juz drugi komplet w plkler_b pisze:Te fele z tego tematu jakos bardziej mi podchodza http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... c&start=30
a te co ma fredi jest jeden jak narazie no i 17"
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
tak jak beny pisze... ja juz 2 komplety widzialem w PL, ten jest chyba trzeci. I po co mi cos co juz ktos ma? Chcialem w 17" felge, ta jest w 16 Z reszta powtorze sie, kazdemu podoba sie cos innego, ja tych felg bym nie zamienil na zadne RS itp.kler_b pisze:Te fele z tego tematu jakos bardziej mi podchodza http://forum.vwgolf.pl/vi...er=asc&start=30
- kler_b
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
No jakby nie bylo masz racje im mniej tym bardziej oryginalne ale2 na polske to i tak niezle, nie mówie ze Twoje sa zle.Fredi88 pisze:tak jak beny pisze... ja juz 2 komplety widzialem w PL, ten jest chyba trzeci. I po co mi cos co juz ktos ma? Chcialem w 17" felge, ta jest w 16 Z reszta powtorze sie, kazdemu podoba sie cos innego, ja tych felg bym nie zamienil na zadne RS itp.kler_b pisze:Te fele z tego tematu jakos bardziej mi podchodza http://forum.vwgolf.pl/vi...er=asc&start=30
VW Polo: viewtopic.php?p=3964687#3964687" onclick="window.open(this.href);return false;