Przyklad zabudowy bakaznika z butla LPG w miejscu dojazdowki
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- MrSalieri
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Przyklad zabudowy bakaznika z butla LPG w miejscu dojazdowki
Do zabudowy uzylem styropianu grubosci 5cm brzeszczota i kilkunastu minut czasu
Efekt jest jak dla mnie zadowalajacy z reszta sami ocencie:
Efekt jest jak dla mnie zadowalajacy z reszta sami ocencie:
Całkiem fajnie to wyszło,ale przypadkiem nie trzeszczy ten styropian.Ja u siebie docielem plyte hdf10mm i tez jest super.Myslalem o styropianie,ale mam sporych rozmiarow skrzynke bassowa
Był GOLF 3 GTI http://picasaweb.google.com/darco18/GolfSesja16062008
Był GOLF 3 MOVE 1,4 :D w bieli
Jest PASSAT B5 TDI AFN :)
Był GOLF 3 MOVE 1,4 :D w bieli
Jest PASSAT B5 TDI AFN :)
Mnie tez tylnia pólka nie wąsko denerwowała i chyba nie spotakałem jeszcze Golfa II gdzie z tyłu by nie było słychać tylnej półki, ale jednego dnia dosc powaznie sie zdnerwowałem i dosłownie w 10 min i po świerszczu . Podkleiłem cieniutkie paski szwamki pod ranty tej półki i ze zbednym dzwiekiem jaki sie wydobywał z tyłu samochodu poradziłem sobie na zawsze. Jadąc po dziurach półeczka ładnie amortyzuje na szwamceMrSalieri pisze:Sam styropian nie skrzypi natomiast tylna polka np tak
Ostatnio zmieniony pt maja 12, 2006 19:56 przez Przemo_vw, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam, tez zrobilem sobie taka zabudowe ze wzgledu na butle w kole,a mianowicie:
- wyłozone styropianem na równo
- dojazdówka przyczepiona do tylnego siedzenia
- w srodku dojazdowki mam ten caly komplet z lewarkiem,kluczem itd.
- z prawej mam gasnice i apteczke
- z lewej mam trojkat,jakies rekawice,i tą koszulke odblaskowa
Tylko,ze jest jeszcze 1 problem,mam skrzynie basowa,a ona jest z tyłu scieta,i podchodzi akurat pod tą dojazdowke co jest zamocowana do scianki fotela, i w sumie pol bagaznika mam zajete
Moze pokazecie jak wygladaja wasze bagazniki? Macie wyciete otwory w styropianie? Bo tez wlasnie tak mysle,zeby tak zrobic
Pozdrawiam,Michał
- wyłozone styropianem na równo
- dojazdówka przyczepiona do tylnego siedzenia
- w srodku dojazdowki mam ten caly komplet z lewarkiem,kluczem itd.
- z prawej mam gasnice i apteczke
- z lewej mam trojkat,jakies rekawice,i tą koszulke odblaskowa
Tylko,ze jest jeszcze 1 problem,mam skrzynie basowa,a ona jest z tyłu scieta,i podchodzi akurat pod tą dojazdowke co jest zamocowana do scianki fotela, i w sumie pol bagaznika mam zajete
Moze pokazecie jak wygladaja wasze bagazniki? Macie wyciete otwory w styropianie? Bo tez wlasnie tak mysle,zeby tak zrobic
Pozdrawiam,Michał
Autko sprzedane :(
Witam . Ja mam na około zbiornika wyłożone twardym styropianem. po położeniu wykładziny podłoga jest równiutka. I nic nie piszczy ani nie skrzypi. Dojazdówkę mam postawioną w pionie po lewej stronie bagażnika. W styropianie mam wycięty podłóżny otwór żeby część dojazdówki się w niego zagłębiła. POZDRAWIAM
[img]http://img180.imageshack.us/img180/7369/new1wj9.gif[/img]