skąd wiedziałeś, że tak będzie?pezet666 pisze: jadę pierwszy
[mk IV] Smoła by Pele
Moderator: G0 Karcio
Ładnie pomodzony, widziałem na tuningowisku. Najbardziej cieszą mody pod maską i nie chodzi mi o kolor zakrętek
Ja ze swojego AJM wykręciłem 190ps. Dalej się już z tym silnikiem nie bawiłem.
A jak ze sprzęgłem, bo niedoczytałem??
Powodzenia
Ja ze swojego AJM wykręciłem 190ps. Dalej się już z tym silnikiem nie bawiłem.
A jak ze sprzęgłem, bo niedoczytałem??
Powodzenia
viewtopic.php?t=130814" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.a3-club.net/forum/showthread ... -S3/page26" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.a3-club.net/forum/showthread ... -S3/page26" onclick="window.open(this.href);return false;
Ponior, póki co sprzęgło jest ORI, wg. Jacka moment jest poprowadzony w taki sposób, że nie powinno być kłopotów ze sprzęgłem, co będzie to czas i praktyka pokarze, na pewno nie cisnę go z 1,200 obr, jak coś 2000 i wtedy coś wciskam tak aby nic się nie zadziało Twój sprzęt też widziałem i pięknie się prezentował na Tuningowisku, zresztą co jakiś czas zaglądam do Ciebie aby nacieszyć oko racingowym stylem, AJM poleciał, wskoczył ARL ja na tych 176 km chcę skończyć, jeszcze na wiosnę przelot wydech i będzie koniec z modami mechanicznymi, na wiosnę gwint i nowe koło i będzie tak jak to sobie wyobrażam, jednym słowem NEVER ENDING STORY
pozdraVWiam
pozdraVWiam
Ostatnio zmieniony wt cze 29, 2010 16:39 przez PELE, łącznie zmieniany 1 raz.
takie rzeczy się wie ziombelpelton pisze:skąd wiedziałeś, że tak będzie?pezet666 pisze: jadę pierwszy
MURZYN_GT : viewtopic.php?t=193334
SPRZEDAM TROCHĘ MANELI DO MK3 + PRIV
SPRZEDAM TROCHĘ MANELI DO MK3 + PRIV
widze pelton ze ostatnio ostro melanżujesz autko jeszcze nie za wolne? u mnie juz temat prawie ogarnięty w tym miechu do mani mam nadzieje ze bedzie wszystko juz si
viewtopic.php?f=89&t=241036 MOJ DUPVWóZ
SPRZEDAM ALU SANTA MONICA ORYGINAŁ WIECEJ PW
WIOSNA 2011
PIERWSZY NA POMORZU i PRAWDOPODOBNIE w PL MK IV 2.0 TDI 8V
Lato 2012 ????
SPRZEDAM ALU SANTA MONICA ORYGINAŁ WIECEJ PW
WIOSNA 2011
PIERWSZY NA POMORZU i PRAWDOPODOBNIE w PL MK IV 2.0 TDI 8V
Lato 2012 ????
kolego evolution ja uwazam ze moc maksymalna powinna byc w okolicach 4 tys obrotow a nie troche ponad 3 tys obrotow i powoli spadac, ale jak twierdzisz pewnie sie nieznam. Odpowiedz tylko na jedno pytanie dlaczego wiekszosc wykresow tdi ma moc maksymalna w okolicach 4 tys obrotow lub wiecej.
było 122/311 było 142/354 jest 170/380
sprzedam turbo z mk4 ajm
sprzedam turbo z mk4 ajm
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
z dwoch powodow
pierwszy ze wiekszosc tdi i nie tylko ma rosnaca moc do jakiegos poziomu,
dwa kazda hamownia przy w miare plaskiej mocy bedzie ustalac wartosc maks mocy na przestrzeni calego zakresu plaskiej mocy, wiec informujac cie pisze ze jest duze prawdopodobienstwo, a nawet pewnosc ze kazdy pomiar pokazalby maks moc w innym miejscu.
a trzeci powod, banalny, auto nie przyspiesza moca maksymalna ale calka mocy i 170 ps plaskie nie jest rowne 170 ps w punkcie. to auto jest do jazdy w miescie wiec ma byc tak jak jest, by auto bylo do granicy dynamiczne po nacisnieciu gazu, do jazdy w sporcie maks moc bylaby przy jakis 5krpm i maks sprawnosc silnika powyzej 3krpm ale w miescie nie daloby sie jezdzic jak teraz
pierwszy ze wiekszosc tdi i nie tylko ma rosnaca moc do jakiegos poziomu,
dwa kazda hamownia przy w miare plaskiej mocy bedzie ustalac wartosc maks mocy na przestrzeni calego zakresu plaskiej mocy, wiec informujac cie pisze ze jest duze prawdopodobienstwo, a nawet pewnosc ze kazdy pomiar pokazalby maks moc w innym miejscu.
a trzeci powod, banalny, auto nie przyspiesza moca maksymalna ale calka mocy i 170 ps plaskie nie jest rowne 170 ps w punkcie. to auto jest do jazdy w miescie wiec ma byc tak jak jest, by auto bylo do granicy dynamiczne po nacisnieciu gazu, do jazdy w sporcie maks moc bylaby przy jakis 5krpm i maks sprawnosc silnika powyzej 3krpm ale w miescie nie daloby sie jezdzic jak teraz
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
-
- Ma gadane
- Kontakt: