miałes jechać , czy będziesz na majóvwce??????daniel1d pisze:Ogólnie nie wybierałem się tam bo miałem na majówkę jechać.
dawaj dawaj pzyjeżdżaj na majóvwke, napewno będzie auto furorę robiło......
Moderator: G0 Karcio
miałes jechać , czy będziesz na majóvwce??????daniel1d pisze:Ogólnie nie wybierałem się tam bo miałem na majówkę jechać.
nie przesadzaj Jesli to byles Ty ta S4 to gratz zwyciestwa, dobre starty z kopyta :] Praktycznie zaden nie zepsuty chociaz ten na filmiku owszem Czkawki lekkiej eska dostala Mam nadzieje ze was jeszcze kiedys gdzies razem zobacze ;] Powo.aw69 pisze:haha dobre sekunda różnicy na ćwiare dobre mi szanse......golf zeby nie awaria byłby tam bezkonkurencyjny
Pewnie by dało jak by na tył przekazywał więcej mocy tylko raczej na krótki okres bo przy obecnym NM haldex długo by tego nie wytrzymał.xander_88 pisze:daniel1d, kiedys na ebayu widzialem takie sterowniki do heldex'a ile procent na tyl ilena przod ... pogłębiałeś temat ? nie urwalo by to paru cyferek po przecinku ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości