bez pospiechu i tak jest teraz kozakPiterGOLF pisze:od razu pisze że szybko to się nie stanie pooki co trzeba się nacieszyć troche tym co mam i doinwestować wnetrze i komore. Tak ze troche czasu minie zanim wezme się za motor.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderator: G0 Karcio
bez pospiechu i tak jest teraz kozakPiterGOLF pisze:od razu pisze że szybko to się nie stanie pooki co trzeba się nacieszyć troche tym co mam i doinwestować wnetrze i komore. Tak ze troche czasu minie zanim wezme się za motor.
mój błądidgray pisze:dobrze że Piter ma 3d
arturkw pisze:hmm no nie wiem czy 200 konie nie jechało by rewelacyjnie w golfkie mk4 to juz fajnie lata a co dopiero w mk2.
zazdrość powiadasz ? zechciej łaskawie spojrzeć w mój podpis w wolnej chwili, i pogadamy potem o zazdrości. jedynie czego moge w tej chwili zazdrościć to właśnie tych dwóch drzwi, które mam więcej. a waga pokazał mi 1170 kg, więc chyba trójka nie jest dużo lżejszaarturkw pisze:hehe to jest 3d i golf 2 napewno jest lżejszy od mk3widze jakas tu mała zazdrość jest
dokładnie o zazdości nie ma co gadać... Cinek długo siedzi w temacie i wie co mówi. Mnie się kojarzy ze z AFNem miałem coś koło 1050kg może trochę wiecej, teraz się nie ważyłem a z tego co wiem to PD nieco cięższe jest... Ogólnie projekt nie jest nastawiony głównie na osiągi tylko na lansowóz co mało pali i co nie co objedzie... Inaczej by wnetrza w ogole nie było =] klatka by mi stykła... tylko po co wtedy diesel pod maską...Cinek pisze:mój błądidgray pisze:dobrze że Piter ma 3d
arturkw pisze:hmm no nie wiem czy 200 konie nie jechało by rewelacyjnie w golfkie mk4 to juz fajnie lata a co dopiero w mk2.zazdrość powiadasz ? zechciej łaskawie spojrzeć w mój podpis w wolnej chwili, i pogadamy potem o zazdrości. jedynie czego moge w tej chwili zazdrościć to właśnie tych dwóch drzwi, które mam więcej. a waga pokazał mi 1170 kg, więc chyba trójka nie jest dużo lżejszaarturkw pisze:hehe to jest 3d i golf 2 napewno jest lżejszy od mk3widze jakas tu mała zazdrość jest
rozumiem przesłanie ale wiesz gdybym miał wybierać spośród tych 2 golfówCinek pisze:arturkw napisał/a:
hehe to jest 3d i golf 2 napewno jest lżejszy od mk3widze jakas tu mała zazdrość jest
zazdrość powiadasz ? zechciej łaskawie spojrzeć w mój podpis w wolnej chwili, i pogadamy potem o zazdrości.
no i właśnie ja mam taki pomysł, bo osobiście nie lansuje sie gdziekolwiek, wyznaje zasade że ma być sprawnie technicznie i szybkoPiterGOLF pisze:klatka by mi stykła... tylko po co wtedy diesel pod maską...Pozdroo
na szczęscie nie musisz wybierać :green_fuck: poza tym ARL przez chwile był takim bożyszczem, jak kiedyś AFN. a w tej chwili ? po modach te silniki palą dużo ( ja nie oszczędzam i po mieście mniej jak 9-10 ciężko zrobić ), ale oczywiście nie tyle co stare benzyniaki podobnych mocy. są głośne, wymagają, dobrej ropy, oleju itdarturkw pisze:rozumiem przesłanie ale wiesz gdybym miał wybierać spośród tych 2 golfównie bede odpowiadał
ARL rulez and gold wheels :green_fuck:
Cinek pisze:no i właśnie ja mam taki pomysł, bo osobiście nie lansuje sie gdziekolwiek, wyznaje zasade że ma być sprawnie technicznie i szybkoPiterGOLF pisze:klatka by mi stykła... tylko po co wtedy diesel pod maską...Pozdroo
a dieselek ? mina gościa wyłaniającego sie z kłębów dymu za starym golfem niezapomniana
na szczęscie nie musisz wybierać :green_fuck: poza tym ARL przez chwile był takim bożyszczem, jak kiedyś AFN. a w tej chwili ? po modach te silniki palą dużo ( ja nie oszczędzam i po mieście mniej jak 9-10 ciężko zrobić ), ale oczywiście nie tyle co stare benzyniaki podobnych mocy. są głośne, wymagają, dobrej ropy, oleju itdarturkw pisze:rozumiem przesłanie ale wiesz gdybym miał wybierać spośród tych 2 golfównie bede odpowiadał
ARL rulez and gold wheels :green_fuck:
jeszcze troche i bedzie zmierzch 1,9, za chwile dwulitrówek. wejdą na stałe jakieś małe zgrabne silniczki i bedzie zabawa od nowa. napęd panowie będzie za chwile najważniejszy, i jego przeniesienie na asfalt
sory że taki OT sie zrobił
optymistyczny wynikK I L L E R pisze:170KM i 400NM
mówisz o mk4 z takim duzy IC? Sorki za komentarz ale ten golf nie ma 200 koniK I L L E R pisze:Jest jeszcze mk.IV Tomka z Gardna, 200KM i 400NM ale to już chyba po większych modach na bank większy IC za to też dobrze doważony i jakaś mała rolka, chyba 16-17". Jestem na etapie kołowania numeru (można by zrobić jakiś sprint bo Tomek czasem nad morze lata).
przy tej mocy realny wynik niutona to 360-380idgray pisze:170 KM ma 300 coś NM nie 400 chyba ?
Do sprawdzenia, po uprzednim dogadaniu terminów zapraszam do Szczecina kolega raczej ogarnia już tą mocarturkw pisze:idgray napisał/a:
170 KM ma 300 coś NM nie 400 chyba ?
przy tej mocy realny wynik niutona to 360-380 chyba ze sa wyjątki
a macie tam jakiś kawałek prostej równej drogi ? nie zapominaj że ja na gewinde latam i golf 2 to nie audi a3 ;] Na ustawki zawsze gotówK I L L E R pisze:Do sprawdzenia, po uprzednim dogadaniu terminów zapraszam do Szczecina kolega raczej ogarnia już tą mocarturkw pisze:idgray napisał/a:
170 KM ma 300 coś NM nie 400 chyba ?
przy tej mocy realny wynik niutona to 360-380 chyba ze sa wyjątkiJak trafisz na kogoś kto zczyta mapy i ogólnie parametry z konkretnego samochodu i na tej podstawie napisze program do tego konkretnego auta to wynik całkiem realny.
Ps. Ten co to pisze ma ciut więcej z ARLa w Audi AS3 (tak to nazywa)
Ps.2 Piter kiedy Golfem na Szczecin wpadasz??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości