mk3 afn vs ibiza abf i mk3 gt abs
- masa1988
- Mały gagatek
- Auto: Golf mkIV GTI 1.8t i Bora variant 2.0 8v LPG
- Silnik: AUQ
mk3 afn vs ibiza abf i mk3 gt abs
Wczoraj godzinka ok 24.00, jechałem sobie spokojnie z kolega do domu, złapały mnie czerwone swiatła i podjechała czerwona cupra. Ruszyłem wolna bo nie byłem chetny na jakies scigałki, ale widze ze koles był niezle napalony dał ogien wiec ja za nim, pochwili podjazd pod szybke szybka wymiana słow i pojechalismy na dłuzszy odcinek prostrej, wiedziałem ze szanse mam małe, no ale co mi szkodzi.
Wystartowalismy z miejsca 1na równi, 2 ibiza wysuwa sie do przodu, 3 juz jest z przodu do 4 biegu było moze z jakies 2,3długsc samochodu. Podziekowalismy sobie i kazdy pojechał w swoja strone 0-1 dla niego. za gruba ryba to była
W ibizie siedziały 3os + kierowca, u mnie tylko kolega.
Dzisiaj był nowy kill przeciwnik mk3 1.8 gt.
Wystartowałem łagodnie, kierownik gt od popczatku był zaciety wiec dałem gaz i dwójka zrównałem sie z nim, trzy gt zostaje, po chwili musiałem hamowac, koles za mna równiez, zwolniłem i skereciłem on za mna, widze ze jest napalony. zatrzymałem sie on równiez, wymiana kilku słów i kazdy w swoja strone.
Wystartowalismy z miejsca 1na równi, 2 ibiza wysuwa sie do przodu, 3 juz jest z przodu do 4 biegu było moze z jakies 2,3długsc samochodu. Podziekowalismy sobie i kazdy pojechał w swoja strone 0-1 dla niego. za gruba ryba to była
W ibizie siedziały 3os + kierowca, u mnie tylko kolega.
Dzisiaj był nowy kill przeciwnik mk3 1.8 gt.
Wystartowałem łagodnie, kierownik gt od popczatku był zaciety wiec dałem gaz i dwójka zrównałem sie z nim, trzy gt zostaje, po chwili musiałem hamowac, koles za mna równiez, zwolniłem i skereciłem on za mna, widze ze jest napalony. zatrzymałem sie on równiez, wymiana kilku słów i kazdy w swoja strone.
Ostatnio zmieniony ndz lip 04, 2010 02:37 przez masa1988, łącznie zmieniany 4 razy.
- kwadrat
- Forum Master
- Auto: 2x Golf
- Silnik: 2x +
To ja bylem pilotem Ogólnie jak jedynka w miarę równo, jak TDIk miał przepięcie na 2 to cupra ciągła jeszcze na jedynce i już nas trochę odstawiła, później to już nie było co zbierać. Ale kill w miłej atmosferze, później tez jeszcze krótka wymiana zdań
Mein grün GT(i) produziert in Wolfsburg
Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest
może to byłą ibiza na czarnych borbetach T z przodu na soczewce obniżona z tyłu zrobiona rejestracja z rantem i bodajżę z jakimich naklejonymi tribalami ??
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
-
- Ma gadane
- Kontakt:
To się złapałeś z moim kolegą bo to jego Cupra jest, zdrowy motorek i ładnie się zbiera,wiem bo sam nia latałem
A z objechaniem tej cupry ma problem MkIV Gti Tdi ARL :green_fuck:
A z objechaniem tej cupry ma problem MkIV Gti Tdi ARL :green_fuck:
Ostatnio zmieniony sob lip 10, 2010 13:41 przez misiekk88, łącznie zmieniany 1 raz.
to nic dziwnego ARL w serii nie ma szans z taka cuprą dopiero po programie może się z nia łapaćmisiekk88 pisze:A z objechaniem tej cupry ma problem MkIV Gti Tdi ARL
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
MK4 VR6 4x4 AQP
-
- Użytkownik
atm, to widze ladnie zajechany byl ten Twoj motor... ogolnie szalu ABS nie robi i nie ma sie co oszukiwac ale taki cienias czy seicento naprawde nie maja czego szukac nawet przy wersjach sporting chyba ze scigamy sie do 40km/h. Jedno jest pewne majac ABSa pod maska nigdy jakos za specjalnie nie prowokowalem wyscigow wiadomo dlaczego
- kwadrat
- Forum Master
- Auto: 2x Golf
- Silnik: 2x +
To bardzo dobry wynikimperfectCell pisze:mi kiedyś g tech pokazał na benzynie do 0 - 96 10,3 s, a na gazie 11,1 s w ABSie.
To nie wiem co miałeś nie tak z tą gazownią albo z silnikiem. Jeździłem CC700 i wiem jak to jeździ a właściwie się toczy, ale przy takim rozmiarze opon jak ma CC to moim na dwójce spokojnie zapiszczał, a jak miał dobry dzień to i na trójceatm pisze:Abs nie jedzie ... jeszcze jak nie ma na pokładzie lpgi to sie jakoś odpycha ale zagazowane to .. miałem takiego w budzie mk3 z lpg to mnie cinquecento 700 odstawiały z pod świateł
Mein grün GT(i) produziert in Wolfsburg
- masa1988
- Mały gagatek
- Auto: Golf mkIV GTI 1.8t i Bora variant 2.0 8v LPG
- Silnik: AUQ
ABS według danych tech jest wolnieszy od AFN ok 1 sekundy, tylko ze mój do seri to mu jeszcze troche brakuje jest duzo lepiej niz wczesniej ale jednak to jeszcze nie to, a dostał baty juz niemówie o dłuzszym odcinku. :green_fuck: wiec co by było gdy by trzymał serie
A co do tej cupry to raczej ze taki arl w seri nie da rady bo jest duzo ciezszy ( niedosc zed mk4 to jeszcze tdi) a taka ibiza to jest jak polówka. wiec nie ma co porównywac, chyba ze silniki siedziały by w tej samej budzie to było by inaczej
A co do tej cupry to raczej ze taki arl w seri nie da rady bo jest duzo ciezszy ( niedosc zed mk4 to jeszcze tdi) a taka ibiza to jest jak polówka. wiec nie ma co porównywac, chyba ze silniki siedziały by w tej samej budzie to było by inaczej
Wiem o tym zdecydowanie Ale tak czy inaczej przegrana z tą Cuprą wstydu nie przynosi. Bardzo pozytywna zabaweczka, wsumie ja ją do niej namówiłem żałuję tylko że kupił ją dopiero po tym jak ja sprzedałem swoją Mazde Mx3, a ciekaw jestem jak by na kresce to wyglądałomasa1988 pisze:A co do tej cupry to raczej ze taki arl w seri nie da rady bo jest duzo ciezszy ( niedosc zed mk4 to jeszcze tdi) a taka ibiza to jest jak polówka. wiec nie ma co porównywac, chyba ze silniki siedziały by w tej samej budzie to było by inaczej